”Москвич 2141” победи 6 германски спортни коли на драг

Любопитно видео беше публикувано на YouTube-канала "Крутящий момент" (Въртящ момент), като в него са показани няколко необичайни съревнования.

Обратно в новината

Коментари - ”Москвич 2141” победи 6 германски спортни коли на драг | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И смисълът на това упражнение е? Някакъв франкенщайн, чиито оригинал отдавна е заминал и е останал в историята като един от най-калпавите автомобили. Отвътре кенеф, отвън (в оригинала) - краден безсрамно дизайн от цяла поредица автомобили.

От "Москвич" са ламарините, окачването и блока на двигателя. Всичко друго е модернизирано, като скоростната кутия е също чужда. Преправен е на 4х4.

И една корекция - Франкенщайн е създателя на чудовището, сглобено от трупове. Самото чудовище си няма име или поне аз не го разпознах докато четях романа на Мери Шели.

Ами хайде да го пускат в серийно производство и да завладява света. О... ама то така автомобилна компания вече не съществува. "Доказала" се е значи на световния пазар колко струва и какво произвежда. Само простотий ти в главата бе Гогов.

Аман от тъпанари които слагат Й, в края на думата за множествено число.

Мед му капе на сърцето на Гогов като чете и пише за "дядя Вова". Жалка история.

Ваш отечественнъй другой раз!!!Только кузов ваш и дядя Вова конечно!Все другое от немцев взяли!!Кого хотите солгать!Можете только мечтать об отечественном Москвиче с таких характеристиках!

Това е нищо, навремето едни Т34 изпревариха на дрифт Панцир, Тъгър, Порше... И в стрелбите също.

Руснаците избиват комплекси,само тинекиите са руски :)))))))))))

Тенекии се пише и не са руснаци, ами украинци, ама здраве да е. Останалото сигурно е вярно. А, то друго не останало :D

Гогов пак заработва копейки. Както е тръгнало - догодина ще си купи... Москвич!

Москвич....ама не баш !