Модернизираната Лада Нива влезе в производство

В модернизираната Лада Нива е обновен панелът с уреди – сега разполага с нов блок за управление на климатичната система.

Обратно в новината

Коментари - Модернизираната Лада Нива влезе в производство | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колата струва 22000 с ДДС. Най-евтините 4х4 като Дачия Дъстър и Сузуки Игнис например започват от 35000. При това са паркетници и проходимостта им няма нищо общо с тази на Лада Нива. За тези пари толкова. Некомфортна, друсащата и каквото още си искате - технологии, които отдавана не се използват другаде. Ама да си ходите за риба, на лов и други подобни с кола за толкова малко пари, защо не?

Колата си е екстра. Особено ако си е ползваш по предназначение - риболов, излет сред природата, къмпинг и т.н. На който не му харесва други марки коли по света бол. Купува и си кара.

Ей Гогов, само простотии ти в главата бе... ниви, ливади...

Попитали радио Ереван - защо вицовете в дир.бг не са смешни. Радиото отговаря: в дира смешното не са вицовете, а новините за "великите" руско/съветски таратайки!

Из фoрумa нa Oфрoуд Бългaрия: Взимaмe двe Ниви чиcтo нoви oт мaгaзинa. Нa чeтиридecития дeн нa eднaтa ce къca прeднa ceдaлкa в движeниe! И нa двeтe нa втoрия мeceц избивa якo ръждa пo врaтитe. Cлeд oщe дeceт дeнa ce къca ceдaлкaтa и втoрaтa. Дo тoвa врeмe вeчe имa 3(!) влизaния в ceрвизa пo гaрaнция зa "дрeбoлии" - къдe лaгeр нa гeнeрaтoр, къдe някoe изпaднaлo бoлтчe, къдe рaзжлямбaнo cтъклo нa врaтaтa.... Вcичкo тoвa зa oбщo 1000км зa двeтe CAМO пo acфaлт, бeз "груби ceлcки изяви". E, нeмa другo тaкoвa живoтнo! Виждaл cъм 30 гoдишни ръждяcaли кoшници нa пo пoлoвин милиoн килoмeтрa e пo-дoбрo cъcтoяниe...

тези измишльотини? "Oфрoуд Бългaрия", там са само селски тъпаци! Познавам хора които имат Ниви от десетилетия и си ги ползват без никави проблеми. Селски тъпак си, е да, "неолибералстичен джендър. Злоба, злоба Made in BG.

Ама разбира се! Всеки който не може да оцени автомобилния aнало-говнетен шедьовър няма как да е друг освен джендър-либераст :)))

АЗ ТОВА НЕ ГО ВЯРВАМ!

оборудване има подгряване на предните седалки. При всички западни паркетници това се плаща като екстра.

Ние сме с 12 годишна Хонда, за толкова стигат парите. Тези с ладите обаче обясняват, че това е много велика машина и не я заменят за нищо. Този пък с температурите от -40 ... отворих Гугъл Стрийт в Магадан, разходих се с него 2-3 минути, само японски и чат-пат немски коли, поне аз не видях руска. Не се правете на по-големи защитници на руското от руснаците бе хора.

Вярно е това което си видял, но да ти кажа, че всички тези са произведени в Русия.

А сигурността на пътниците кога ще подобрят?

А има ли дупка на пода за риболов на ледено езеро както имаше запорожеца?

Модернизацията е грандиозна - чашките, огледалцата, лампичките в таблото .... А мотора още ли е с карбуратор?

бавна, не е първа хубост; комфорт нула; практичност бива. Но е много проходима, здрава и е евтина. Има си пазрна ниша. Който не му хатесва има Ауди, БМВ, има и Бентли СУВ.

разкарай 'здрава' и сме ОК.

Цепи мрака!

Като я произведат трябва и да намерят някой да я купи...

Не се безпокой. Има кой да я купи. Включително и в Япония и в Австралия. Там дори има клубове на почитателите и.

То сигурно и на ЗАЗ има клуб на почитателите. НИВАта е най-големия трошляк който може да бъде купен в днешно време като нов.

:))))))))))за месец в Япония не видях никаква руска или американска кола но ватенките знаят всичко:)))))))

То и садо-мазо клубове има, ама само ненормалници членуват в тях.

Добре де, защо я пипат? Чара на Нива-та е, че можеш да си я поправиш с чук, тел и клещи. Модерните возила страдат от студа, а Нива-та не. Като капак на всичко е пословична с проходимостта си. При минус 40, ако ти се счупи колата и не можеш да си я поправиш сам, умираш като куче. Ето това е големия плюс на Нива-та. Тя комфорт и удобства няма...

нали има отопление на задното стъкло да не ти замръзват ръцете като я буташ.

Това коле доста класни "джипки" е вадило от калта. Та не знам кви ги бращолевиш.