Много притежатели на кросоувъри не държат на 4 х 4

Около една трета от германските шофьори на автомобили с висока проходимост не държат колата им да бъде със задвижване на всички колела, според информация на германското автомобилно списание "Ауто щрасенферкер".

Обратно в новината

Коментари - Много притежатели на кросоувъри не държат на 4 х 4 | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе само глупости правят и продават производителите напоследък. Ще си спомняме с умиление за великия УАЗ ама...

От две години карам SUV 4x4 - е, несравнимо е с която и да е друга кола, със задвижване на само две от колелетата. Зимата пък да не говорим.... Само който е карал 4x4 ще разбере.

Ако не искам 4х4 не си взимам нали идеята на кросоувъра е точно в задвижването, хорабез работа, не напускали асфалта, а през зимата, само какъв плюс е д ане говорим от удоволствието да го управляваш,

тези дани са за германя не за българя

Основното предимство на 44 задвижването е стабилността- особено при остри завои, при дъжд, при снежно покритие, а също и при поледица. От 1 година имам 44 на SUV-а, и знам разликата, на тези, които нямат им препоръчвам да опитат, за да разберат разликата. Несравнимо е!

държи но до време . затова не препоръчваи на хора , които не са карали 4x4

ако се сравнят разходите за подръжка и ремонт на 4*4 колите с обикновените и се види кога тоно има нужда от тези екстри става ясно дали си струва такъв автомобил...като да ходиш до магазина с Мерцедес

като ще е до магазина може и с магарето

Кеф цена няма. Струва си ако имаш възможност. Когато си правиш сметка на разходите, всяко нещо си струва.