Mitsubishi ще стане част от Renault-Nissan

Съюзът Renault-Nissan ще се сдобие с още един член - Mitsubishi.

Обратно в новината

Коментари - Mitsubishi ще стане част от Renault-Nissan | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

навремето рено купиха фалиралия нисан-чо!... това беше най-оплюваната сделка на всички времена, включително и на ниво културални различия. дори има игрален филм на темата - естествено без да се казват имена ;)) после рено позволи на джапончетата да си купят акции от рено и така се пръкна групата рено-нисан, която е доста успешна до сега... вив' ла франс!!!

Аман от сбъркани разбирачи! Значи Фолксфаген като пляснат двигатели бензин 1,2 и Дизел 1,6 може, но за Рено не може?! Двигателя 1,5dci се счита за най-надеждния в момента на пазара и затова го купуват и слагат дори и на малките Мерцедеси!!! И за неразбралите, на запад данъка е на КУБИЦИ, А НЕ НА КОНСКИ СИЛИ, точно затова е тая мания с по-малко кубици да изтискват повече коне, друг е въпроса за живота на тези мотори!!! А, който иска по-яки двигатели - ами купувайте си спортни коли, а не тези за масовия потребител дето плюете!!!

Ама верно аман от такива разбирачи. Данъка на запад се определя от различни фактори, а не само от кубиците. Факторите са различни за различните страни. По голямо влияние оказва например на коя еврономра отговаря. Например за Германия Евро 1,2...5 и т.н. А това с малките двигатели го правят защото са се изтарикатили и искат от пръдня боя да правят. Сам си се досетил за живота на двигателите и си представи за да върви горе-долу нормално в какви режими и обороти го вкарваш постоянно. Това рефлектира директно върху износването му- толкова за надежността. Просто всичко става ширпотреба и еднодневки. Съвременните коли никога няма да достигнат надежността и живота на по- старите генерации коли. А именно на тяхна база си изградиха имиджа, а сега с новата си стратегия успешно го засират.

Поредната ужасна новина. Жалко, отива си една компания с доста икони в автомобилизма. Все по-малко интересни коли човек може да си купи на достъпни цени. Мицубиши става ренде - ужас.

В света май само 2 марки останаха без да се събират с някоя друга-ХОНДА и ТОЙОТА,едните са най-големия производител на двигатели а другите на коли

Чао митсубиши.ще има да слагат мотори 1,5 dci...

Амин!

С тая мода на даунсайзинг в Renault, Pajero с 1.6 dCi ли да очакваме?

Пахерото може да го очакваш с 2.2 д