Mercedes-Benz обнови C-Class

Mercedes-Benz показа какво да очакваме от обновения C-Class.

Обратно в новината

Коментари - Mercedes-Benz обнови C-Class | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ц63 АМГ няма еквивалент от друга марка. Когато отима ще ги сравняваме, но до тогава ще даваме пари на Реро и колегите му.

Аз не мога да разбера защо всички са се вкопчили в тея Мерцедеси? Мерцедес далече не са това, което бяха на времето с моделите си W124, 123 или пурите. Станаха конфекция. Отдавна другите предлагат същото или по-добро качество за по-малко пари. Само за да си начеше някой егото и суетата и да си бодне звездата отпред, ще изсипе една торба пари за Мерцедес, а той като благодарност не предлага повече качество или надеждност. Айде холан.

Аз съм работник в сервиза за Мерцедес на Балканстар. За мен това е една от най-хубавите коли! Благодарение на нея аз, моите колеги и още стотици паразити по веригата си изхранваме семействата, Имаме доходна работа и хляб. Купувайте си Мерцедеси, колкото може повече!!!! Ние ви чакаме!

следващата ми е мерцедес, бмв-то в камор ме обират..

Те са един дол дренки. Номера е да си купиш кола, с която да не ходиш по сервизи да те обират. Това ли е идеята да си купиш кола? Да ходиш по сервизите и да им пълниш гушите?

Кажи някоя марка, на която във фирменият сервиз не режат главата от кръста, та да си купя такава.

1. Ходенето във фирмените сервизи не е задължително! Посещението на кадърен частен майсто е в пъти по-евтион и бързо. 2. Аз си избирам такива коли, които са качествени и не ми се налага да ходжа по сервизите.

тримата "спеца" под мен са виждали нов мерцедес само на картинка или пък по телевизията, нали бе "умници"?

Споко, виждали сме ги много- по сервизите е пълно с тея кочини.

Вероятно и тримата, че и Bongo, са един и същ фен на някоя си, не особено реномирана марка и, като такъв (вен идва от фанатик), мрази всичко друго.

А още по-вероятно много хора са яли дървото със скапаните мерцедеси и сега без предубеждения и предрасъдъци споделят лошите спомени от тея боклуци. Кофтито е, че има още балъци, вярващи в приказки за старата слава на мерцедес, от която е останало само въздух под налягане.

Абе калитко, ти колко Мерцедеса си имал? Не да си виждал, а да си имал? Аман от диванни клавиатурни специалисти!

споко, не ме мисли аз колко и какво имам, ай със здраве и бягай си напиши домашното за утре

Аз не мога да разбера как има още баламурници, които да купуват тия скапани таралясници.

Мерцедес не спряха да бълват боклук след боклук. Повръща ми се от тея кокошкарници!

Пак ли "новини" за скрапа на кирливата марка?!