Mercedes разкри подробности за новия CLS

Mercedes-Benz публикува няколко снимки на новото четириврато купе CLS.

Обратно в новината

Коментари - Mercedes разкри подробности за новия CLS | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Здуханите собствениците на Мерцедеси пикаят газ от яд, че са се набутали за тея кокошкарници. Егати преебушката. Дали една торба с пари, а получили еднодневки с китайско качество.

Арончо, отдавна минаха времената, когато някой се впечатлява от минаващ Мерцедес. Вече са най-обикновенни коли, като Кия, Дачия, Фиат и т.н. Това, че Мерцедес се напинят още и се правят на по-велики, се дължи и намира почва само сред заблудените и неосведомени хорица, които си мислят и живеят със стереотипите от едно време. Отделно от това марката и качеството и, се обезцениха с голям порядък и никога няма да бъдат това, което бяха. Мерцедес умря като символ. Сега са просто една марка от многото и като всички останали.

майсторите на мерцедес доволно потъркват ръце.....

... за след 10-15 години, като нов внос.

селяндурите с два лева в джоба и коли втора ръка (вкл. и тези с два "мерцедеса") изказват мнение на база личния си опит и този на селските им познати :) сега ще се намери и някой друг тиквеник, който ще каже: "да ама на един приятел миерцидеса чисто нов от силвър стар също се развали...недей тиквенико, защото и аз имам прЕатели с чисто нови от силвър стар/балкан стар и никой не се е оплакал от нищо (говорим за коли между 2010 и 2017 нови). аз си мълча защото карам ауди а5 от порше софия запад (пак ново купено 2010) и също нямам нито един дефект...сигурно е случайност, нали тиквеници....избивайте си комплексите другаде или си намерете работа за повече от 1000 лв с цел не да си купите поредния допотопен таралясник а НЕпанелно жилище отвъд пределите на люлин/обеля/надежда....

Айде поредния комплексиран селяндур се изцвъка в защита на каплавите мерцедеси. Абе тротел, има официални международни статистики и данни. Вземи се поинтересувай малко преди да пишеш мозъчни пръдни. Карай си таралясника, халал да ти е и още 5 да си купиш. Докато има балъци, ще има и тарикати. Благодарение на такива цаци като тебе, ония произвеждат въздух под налягане, а ти им пълниш касичката.

мерси за конструктивното мнение, имбецилчо :) ако искаш ела до чепишев в бояна да те черпя едно винце уикенда :) можеш да ми звъннеш на 0893414638. що се отнася до международните статистики - според consumer report (най-голямото в САЩ, ауди е на 1во място по надеждност за 2015/6 пред лексус и порше)..така че нз какво точно се опитва да роди тъпата ти тиква

Сигурно е много кофти да се набуташ толкова пари и да се набълбучиш с некачествена кола? Вместо отчаяно да я защитаваш по форумите, смени я. Вземи си японска и се виж в рахат.

ХАХА не ми се спори с никой от вас, но на нак-добрия ми приятел Авенсиса за 5 години (купен от ТМ ауто на 0км) има сменена скоростна кутия разбито окачване и тракане по таблото като в такси фиат пунто 2000...така че боклуците са навсякъде:) Друг познат с много приятна на външен вид маздичка 2 от 2008 е всяка година в сервиза за нещо и хич не е доволен....всичко са митове и легенди

Като гледам коментарите, или гроздето е кисело, или опитът е от Е-Klasse в тийнейджърска възраст, "направо като ново, карано от бабичка само до магазина".

Кисело-некисело, долонаписаното са си факти. Мерцедеса се изврати и вече не са нищо повече от конфекция. Постоянни проблеми, ниско качество и аварии, скъпи цени на частите и кофти обслужване. Жалко за тях. От лакомия се превърнаха в псевдо-premium марка. Много хубаво го е казал колегата долу: за баламурници и комплексари.

Извинете, чели ли сте някога сервизните бюлетини на Мерцедес (ако знаете какво е това)? Може да ти настръхне косата. Все едно четеш за Москвич...

Що бе, мене па си ме кефят. Имам автосервис и благодарение на марката имам постоянно работа и нелоши доходи.

То отдавна си го е казал Баш Майстора: "Мерцедеса кола ли е бе..."

Ми като сте балъци да си купувате Мерцедеси ще ревете. Те отдавна не са това, което бяха. Крепат се на стара слава и им се кефят баламурници и комплексари.

Кой пък го интересува тая скапана марка мерцедес??? Таралясници с дефекти. По-са зле от китайска кола.

Това е вярно. Казвам го след като сам имал 2 коли от тази марка. Никога повече! Барутарници с долнопробно качество тип еднодневка.