Коментари - Mercedes представи ”убиецът” на Tesla | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

направо след таз новина Тесла да вземат сами да си закрият производството и да се предават. абсолютно бяха убити. инкасират по-тежка загуба дори и от бразилия срещу германия на световното. видях снимки от завода във фремонт как инжинерите плачат от мъка пред снимка на колата с 47.5 инчовия дисплей. един май даже търкаше сапун по едно въже, не знам за какво точно. аз лично отивам да си продам теслата веднага - по-скоро бих си стоял вкъщи от колкото да се возя в нея, знаейки че е убита.

Значи, докато Мерцедес произведат първата си електричка с ч7 инчов екран, Тесла ще са продали над 10 млн. автомобила :D

Ама верно ме утрепахте с тоя ч7 инчов телевизор вътре...нарочно ли ги пишете тия тъпотии та да провокирате повече коментари?

45,7" дисплей?????? Че това си е цял голям телевизор, бе! И къде са го побрали? Ало, редакторчето, преписвай, ама мисли и внимавай!

Няма грешка, баш си е 45,7 инча дисплей. Потърси и виж снимки от интериора

Мисля, че Тони Шумахер в книгата си "Начален сигнал" беше написал, че ако Мерцедес малко си разчупят стереотипите ще завземат автомобилния свят. Правят страхотни коли, но мисленето им е дървено. Като тръгнат в различна посока понякога изкарват недоразумения - пример първата А класа.

Определено дизайнерите на електричките на Мерцедес трябва да ги поуволнят. Това прилича на Макларън и Мазда с лепната Мерцедес емблема.