Маниаци превръщат старо съветско комби в ракета с 400 ”коня”

ВАЗ 2104 едва ли е най-красивата кола в историята на Лада, този факт обаче не е обезкуражил група смели тунинг маниаци от Гърция.

Обратно в новината

Коментари - Маниаци превръщат старо съветско комби в ракета с 400 ”коня” | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

знам колко коня е, ама вътре със сисурност има едно магаре.

Моето скромно мнение по въпроса е, че колкото и коня да ѝ сложат на една кошница, тя все си остава кошница. Все едно на каруца да сложат реактивен двигател. Могла да вдигне повече от 200... Всеки, който се движи в тази кола със скорост по-голяма от 70-80км/ч е половин мъртвец - никаква стабилност на пътя, да не говорим за активна/пасивна безопасност

Шилo

Само ламарината останала от ладата, другото от Нисан, ама Лад било! Баси малоумните статии пускате за тия руски кошници!

Сигурно са сложили бая тежест в багажника... иначе щеше да пили на място много повече...

Уважаеми г-да 96 г МВ измислят и внедряват ЕSPт.е.електринно-стабилизираща-програма, като развитие на ABS системата с/у блокаж на спорачките .Та въптоса ми е тунинг-специалистите от Гърция ?!? имат ли хабер от ESP,ABS,ASR и други подобни?

Пак хуморески от "спеца" гогов-ако се сложи по-тежък двигател в този кош с това старомодно окачване още на първия завой ще е по таван този кашон и ми е интересно как от 200к.с. е станал двойно но пък нали трябва да има всеки ден нещо за радост на русофилите и техните сандъци

пич, кви ги плещиш бе?