Лимузината на Путин ще е с мощен V12 двигател

Автомобилите от проекта "Кортеж" ще се предлагат със сравнително широка двигателна гама, която ще включва и четирицилиндрови мотори, и V-образни осмаци.

Обратно в новината

Коментари - Лимузината на Путин ще е с мощен V12 двигател | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Понеже на целия свят е ясно,че руснаците нищо не могат да произведат,трябва да заделят една бригада да бута автомобила.Или да вземат някой свестен двигател от известните марки на запад

Стоилчо,а по полека а......

Да му праснат направо един газотурбинен 1000 к.с., дето лапа 300 на 100! К'во се ебават с 4 - 8 - 12 цилиндрови! Може от Т-90 или Арматата. Кат му гледам размера на тоз фтомобил, ще го събере, пък и има място и за резервоара, поне 1 кубик...

Пак ЩЕ, а двигателя откъде ще го вземат?

Ще впрегнат три коня.

Абе, философи, вие на български коли ли се возите? Къщичка за пилци не сте направили, ама лесно хулите. Хубави-лоши, хората си развиват собствено производство.

ЩЕ развият, ЩЕ направят, ЩЕ поизведат.... - КОГА? - Не е ясно.... За сега само рисуват, а нашите дупелизци въздишат от умиление...

Тук се правят доста от отговорните детайли и възли на водещи автомобилни марки.

Тук се правят доста от отговорните детайли и възли на водещи автомобилни марки.

Хахаха - и днес денят не мина без признанието за руския "технологичен гений", който "ЩЕ" направи поредния "технологичен скок" с ..... С ПОРЕДНАТА РИСУНКА на изобретението. От всичко следва, че аниматорите в Русия все пак са супер добри. Очевидно, че са наследили добрите традиции от "Ну, Заец погоди" и "Маша и Мечока".

Браво на руснаците, най-после и вождът им да ползва нещо руско да е наясно колко са велики, мисля че като за него ще са направили дръжките на вратите по-здрави! Каквито и магьосници от порше да са им помагали, след като братушките са вложили своя мисъл и труд това нещо няма да изкара и 5 години ежедневна употреба в най-добрия случай, но поне е забавно сравнението с Пулмана на Елцин и Даймлера на кралицата! За жалост сигурно интериора е секретна държавна тайна!

И на Путин любимата дума е "ще".Ще си направят по-добри айфони , ще сменят мерцедесите с волга , ще ползват линукс вместо уиндоус , ще станат хора ама друг път.Ще завършат осми клас , русофилите , ама друг път.Те са , като ромите , на социалки до откат.

Тия на лизинг дават ли ги ?

Поредната новина на технологична тема от Русия, съдържаща думата "ще"! Накрая става едно нищо!

Поредния тъпанар използващ едно и също заучено клише "ъхъ"!

Двигател от Т-72