Лимузината на Путин ще е с изцяло руски двигател

На автошоуто в Москва показаха двигателя, с който ще се задвижва лимузината на президента на Руската Федерация - Владимир Путин.

Обратно в новината

Коментари - Лимузината на Путин ще е с изцяло руски двигател | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оо, руски, че как?! Колкото руски са калашника, атомната бомба, ракетния двигател, лада, водката и т.н. и т.н.!::))))

Новина за лаици

От много години все четем, че ЩЕ има руска кола. Все ще, ще, ще....и още нищо не са направили. Те нищо не могат. Освен да копаят газ. Добре, че го има този газ иначе какво щяха да продават?????

Ти вноска направил ли си си? Ами не си. Направи си вноска, след 10 години живот и здраве ще има.

Дидо засега Русия никога не е правила "най добрите самолети" в света ако за това говорим.добри са в космическите полети .засега в автомобилостроенето са по назад от Турция и то доста.а на години съм повече от тебе въпреки че не ми личи.трябва да се гледат реално нещата.тойота е номер едно конструктор в света но тяхната формула 1 до нищо не стигна.а екипите конструктори на двигатели във формула 1 са най добрите в света.факт.

Ха ха ха, 860 коня?? Това никога няма да стане.

Станко, Станко, когато руснаците правеха най-добрите самолети, ти не си бил и под масата даже. Не са казали, че ще правят двигател,не са го направили. Въобще не разбирам как може да сравняваш едно екипче от Ф1 с потенциала на държава като Русия :)

И с руски шофьор

Грубо мотора е метър на метър на 85 сантиметра.тежи 300 кила друг път.пишете му не по малко от половин тон и то е малко.стоманата тежи 7850 кг/м кубичен.хайде алуминиев да е целия ама поне блока ще е чугун...така че поредната журналистическа глупост. Освен това един мотор се тества хиляди часове-поне 10000 до пълно разрушаване отделно и отстраняване на дефектите,надежност...един двигстел се прави 5-6 години докато се докара ако има добра начална концепция.че то във формула 1 цели екипи от по 100 чоеека работят денонощно и за 5-6 години я изкарат двигател до подиума я не а руснаците за 2 години и половина....колкото стана танка толкоз и руския мотор.

Обаче забелязвате ли че като има статия за руски автомобили винаги са със рисунка и никога съа снимка на нещо реално :D

От кой модел на фиат ще бъде изкопиран ?

Няма да е лошо да и сложат и вариант на системата за активна защита от АРМАТА.

Да бе, и да не тръгне.

Проблемът при руските машини е, че трябва винаги в кортежа на жужето император да се возят поне двама механика, за да могат да правят основен ремонт на пътя когато се скапе поредното копие на западна технология.

И двама да въртят двигателя, за да не спира в движение.

Двигателят едва ли е практичен за други цели освен баш споменатите. Вносен двигател днешен модел има толкова много компютърно управляеми неща, че няма как да му се довери човек на мястото на Путин, т.е. не иска да дава дистанционно управление на колата си в ръцете на врага. Разбираемо, и както всяко нещо във военната им машина поглъщащо ресурси които биха били непосилни за цивилизована държава.

Военният бюджет на Русия е 10 пъти по малък от на САЩ, така че ако гледаме това Русия не са голямата лоша мечка на света. Даже ако трябва да сме честни няма друга държава на света която да дава толкова много пари на оръжие е войни колко САЩ. Този факт отговаря на много въпроси и срива сам по себе си всички глупости които се пишат в последните години за голямата лоша русия. Факт е че след втората световна война руснаците приемат много на сериозно дори най малките заплахи към тях. Смятам че трябва да се поучим поне малко от Русия, защото ние все слушкаме кво ще ни заповяда големия нов господар, същото като с предишния, и по предишния... а бе от ХV-ти век все слушкаме покорно...

Селянин си както си се и писал. Брутния вътрешен продукт на САЩ е 16,8 трилиона долара, а руския е около 2 трилиона. На Северна Корея е жалък ама 90 % е за "отбрана" и са най-милитаризираната държава в света с 1 млн. армия при 20 млн. население. При руснаците също е така. На Русия винаги и се привиждат врагове. И когато ги има, и когато ги няма... Всъщност почти целия свят винаги е бил враг на Русия. Въпросът е светът ли е виновен за това или самите руснаци?

Кучетата си лаят, а керванът си върви ...

Къде върви? Кой кереван? Този фотошопнатия без врати ли? Хахахахахаха!

Къде,се закача?!

Толкова мощен сериен двигател няма дори Мерцедес. Преди 75 години също едни високомерни хора като пишещите долу планираха да за завземат Русия за 2 месеца понеже си мислеха че там повече от плуг не могат да направят, е знаете кой бе

Поспри се малко. Добре, че беше САЩ да им достави хиляди тонове храни, дрехи и военна техника. Включително джипове, които впоследствие се оказаха изкопирани в 'съветска' военнотранспортна техника - разните там УАЗки, ГАЗки и т.н.

Доставките на САЩ за СССР по време на Втората Световна Война според различни източници варират между 1 и 3 % от нуждите на СССР, по скоро от разходите на СССР за времето на войната, това ли обърна войната? Стига сте приказвали глупости, ролята на САЩ по време на Втората Световна за тереторията на Европа е по -скоро .... символична, ако изключим помоща за Англия... но Англия и без това са били мижитурки в сравнение с източни фронт!

Тия па , двигател ще правят :) По-напред да се научат да правят дръжки за врати кат хората за двигател им е още раничко :)

Нищо не могат да произведат руснаците и само се излагат.Това ще е поредният им опит

Време е вече фюрера да измисли общонараден поздрав, с който да се поздравяват рашъните. Тия тъй са се взели на сериозно, че все едно правят кола за някой римски император.

Руски двигател е грешно словосъчетание (като гумено желязо). До сега не е известна подобна разработка. Рашките сделват водка ДВГ е голяма тайна за тях. В най добрия случай с ъглошлайф са изтрили истинския производител на двигателя за да може Вова Невисокий да се изпъчи на парада пред колегите си диктатори.

Иронията е излишна, лимузина и руска на едно място, като кисело мляко и кисело зеле. С една дума , диария

Да не стане само на инаугурацията като с танка Армата на парада. Да вземе, че да изгасне, а после да ни обясняват , чи ни демонстрирали как могат да правят евакуация на техниката.

Сигурно бронята тежи тонове и затова.

Човечето-което,ще се вози в нея е лекичко!...

Кажете нещо за вратите,от къде се влиза в този танк?

Автомобилът е като матрьошка - виждаме външното тяло. Когато спре, хидравлика повдига високо това тяло и се открив "вътршната кола", а тя си има нормални врати.

Как,ще влиза Императорчето в нея?Със стълбичка,ли?!

Не разбрах- директното впръскване на горивото и то ли ще е руска разработка?

А защо не?

ми щото НЕ МОГАТ да ги сделат, затова ! Даже нивите с инжекция са с комп. и инжектори на Бош !

Българските са по-добри!

Нещо съмнително много прилича на Крайслер...

Прилича на кръстоска между крайслер и rolls royce ghost. По-скоро са се опитали да копират призрака. А този нечут, безизвестен, нетестван двигател, сто процента пак е лицензиран и разработката е, че ще го сглобяват сами.

Ама-правен с теслата!...

Ооох... То какво да коментираш? Верно танк на гуми!

Малките джуджета си падат по големите бръмчалки

Тук е играл фотошоп. Сменили са веригите с гуми и зад решетката не се вижда добре скорострелната картечница.

Красива е като Т34:)))

Еми могат хоратя - правят си двигатели, коли, космически кораби. А за нашия пуяк офшорко никой нищо не ще да му направи. Него в детска количка ли ще го тикат от хамериканското?

Когато правихме Булгар рено, беше един от шикозните автомобили на онов време. От СССР обаче забраниха на Партията тази вриволност и Партията веднага спря производсвото! Апропо руснаците имат собствена разработка само на ОАЗ-ката и една джипка. Всичко друго е по лиценз, с внесени линии и с мениджмънт и технически екипи от западните компании. Фиат, рено... Това е точно истината. Има сайт, който изпроява всички съветски модели и показва оригиналите - по години. Съветските обикновено са западните, но с по няколко екстри орязани, а една има "чаровно" отворени дюзи за въздушно вместо водно охлаждане, спомнете си я. Оригиналът е без "хриле". Гледах едно видео в Тюб, руснаци покзваха новозакупена ОАЗ-ка. Хора... От тавана визеше боядисан електорд, заварен разбира се. Ама това не беше всичко! Оше неще се сещам - тампоните бяха от рязани многопластови ремъци... Това е съвременно производство! Такава държава няма, честно!

Ще дано ще

Врати нема, сигур се влиза през шахта на канализацията... Остава и да запали и да тръгне

Запалването е лесно - бутилка коктейл Молотов би свършил работа. Виж тръгването наистина ще е проблем.

Това е т 72 ама лукс изпълнение.

Ще слагат двигателя от арматата и сега го тестват дали ще пали и кога.....двигател и руснаци,че това си е оксиморон...те ако не бяха свили заводите от германците нито Москвич щеше да има нито мотори....

Само да не се счупят дръжките и скоростната кутия да блокира.

Няма страшно. В кортежа ще има и платформа или паяк.