Land Rover изкачи 999 стълби

Land Rover показа своите офроуд способности, като изкачи стръмните 999 стъпала водещи към Небесната порта в планината Тианмен.

Обратно в новината

Коментари - Land Rover изкачи 999 стълби | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добра реклама на легендарна кола, която в последните години прекарва повече по сервизите отколкото по пътищата... това е и причината да се стигне до тук... Въпрос: -Ако бе добра тази кола (не се троши), защо в Австралия карат Ланд Круизери и Хилукс, в Южна Африка карат основно Хилукс и Ланд Круизери, в Русия - Ланд Круизер... там където няма асфалт, там е Тойота... Колко от собствениците на Ланд Ровери, произведени след 2000 година са карали извън града, по далече от сервиза - поне 100км?

Прав си! Последният истински " Ровър" е ръбатия " Дифендър"- покорителят на Африка! Там, където няма път, от Полюсите до Екватора, е " Тойота". В пустинните райони на Африка и Азия има дори война на Тойотите- онези пикапи със ЗКУ или голямокалибрена картечница отзад. Не на " Х6" или " Кайените"- на " Тойотите"!

Съгласен съм за Тойотите, но не сте прави да сравнявате Рейндж Роувърите с тях. Все едно сравнявате пасат и С класа на мерцедес. И двете имат подобни размери но едното е значително по достъпо и много бройно по улиците. А за братушките не се притеснявайте. Москва е пълна с бели Рейндж Роувъръри спорт.

Децата ни тренират там със " Запорожец- 968А"...