Lancia закри всичките си сайтове

Легендарната автомобилна компания Lancia спря поддръжката на всичките си уебсайтове с изключение на италианския.

Обратно в новината

Коментари - Lancia закри всичките си сайтове | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да кажеш за Ланча, че е грозна ... е трябва да си гоУем идиот. Честно!

Карам пета по ред ланча. От малолитражки до големи кораби съм имал. За нас лбеше хубаво, че снобите не ги купуват, щото им подбиваха цената "втора ръка" и за без пари карахме големи и качествени коли. Това е една от последните масови велики марки, заедно със сааб. За разлика, от повечето боклуци след 2002 г, ланча запази качеството си във високия клас. Нито тесис, нито тема са трошливи - за разлика от новите мицубишита, бмв-та и тойоти.

Точно Мечтая си за една делта да намеря сносна ама са толкова скъпи та чак се чудя как може фалираша марка 20 годишна кола да се търгува като ново БМВ. Ланча е италианския СААБ вярно е това Проблема е в тоси идиот Енцо лично е казал Лука ди Монтедземоло извънбрачния син да го наследи и оня от смотана марка ги направи ф на Фипечеливзи и във формула едно титли и беше логично да стане шеф на ФиАТ. Не се обичат със Сержо затова напусна сега ще му гледа сеира докато се осере и тогава дано се завърне начело

алфа и ланчия са били мнооогооо отдавна. Чист мазохизъм е да си фен на тия марки. За фитките въобще няма какво да коментирам.

достатъчно грозна кола за да фалира....