Lamborghini най-после представи своя супер всъдеход

Lamborghini Urus най-накрая направи своя официален дебют. Вижте какво знаем за най-бързия всъдеход на планетата.

Обратно в новината

Коментари - Lamborghini най-после представи своя супер всъдеход | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мислиха го заедно с ВАГ(инал) повече от 5 години и накрая!? Преоблечен Гоуем Гоуф(Хауди, Бентли Щайга и т.н.) и с 650к.с., при това ДВГ?!? Това Тесла Х го прави пияно, а Тесла-та е вече стар модел, хахахах!

Всъдеход с клирънс като на лимузина? Откачени жабари, иначе обичам Ламборджини.

Уникален и отвътре и отвън. Според мен това е най-успешния опит на премиум марка в SUV сегмента.

Има ли чалъм да си сложа газова , без да махам резервната и да я мъкна в багажника! На толкова голямо животно все трябва да има един тайник за газова бутилка! Някой, ако е пробвал , да каже, моля!

Гроздето, гроздето, момченца, май пак е киселко!!!

Абе кво грозде бе, смешко! Ти колко ламборгинита имаш? Я се стегни малко! Отпред фаровете са от A7, предната броня от Ситроен, отстрани е копие на Тойота C-HR, вътре волана от Audi TT, бутоните на вратите от А8, а долния монитор от Panamera. Аventador-a като излезе си беше чиста красота, но това... според мен са се изложили.

... санионга е по-убав...

Абе само на мен ли ми изглежда супер грозен?!

До Ивомир Жанков. А през зимата, каква кола караш?

много левашко! тава е vw туарег, които пък е порше каиен и ауди q7, а сега тава пък станало и ламбо?!? моята s класа 2016 е номер едно! туареци има колкото щеш.

Убийствен автомобил. Таблото за управление е копнато директно от някой изтребител, май. Но си остава автомобил за движение по асфалт. На никого няма да хрумне да изкара това нещо извън пътя. Освен на руските правачи на клипчета в тубата...

"Налични са различни режими за движения в пустиня, в сняг и в кал." С гумите от снимките е само за сняг и кал,:)))))))))))))))))))

Е щом може да се кара в кал значи е идеален за БГ!