Lada показа новия си кросоувър XCode (снимки)

Кросоувър концепцията Lada XCode направи своя дебют на автошоуто в Москва.

Обратно в новината

Коментари - Lada показа новия си кросоувър XCode (снимки) | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не разбраха ли руснаците, че те коли не могат да правят и да вземат да се откажат най-накрая. Да си правят танкова, там най ги бива.

Така .... на пиленцата с западните автомобили !!!! Никой не е казал че западното не е хубаво но за всичко си има цена !!! глупостите от рода който чета по горе че ще вземеш 3 г читава кола за 15 000 и ще те вози по дълго и е по здрава , много се съмнявам :) както знаем БГ е тарикат и всичките таралясници който са по авто къщите са тотално обрани и много зле ..особено тези до 10 - 15 000 .... цената за добра западна кола започва от 40 000 и пак не е гаранция ( говоря за кола висок клас на старо ) иначе има и нови на тази цена но те са доста по калпаво направени !!!! за руските коли по времето на соца .. Лади , Жигули и т н .. обикалял съм цяла България с комбито натоварено с едно ремърке с 4 големи и едно малко моторче + 4 - 5 човека и разни други салтанати гуми инстроменти и т н .... колата беше таралясник от ДОСОТО тогава почти не подържана но освен гуми и масло понякога друго не и е пипано и говоря за тотална експлоатация , такава на която и нова западна кола ще даде фира поне до 4 - 5 години .. а тази беше поне на 11 от както аз я помня колко преди това са я карали не знам но я помня от дете !!!! и накрая цена качество Ладата си заслужава .. все пак от НОВОТО по добро няма + това като подръжка ще е спъти по евтино !!! а знаем какво става като се вземе западен таралясник на старо и нещо изтропа ;) почват едни обиколки из едни сервизи из едни автоморги ;) търсене пазарене за нещо което е на старо и я се окаже добро я не :) ако имам 500 000 ще си купя западно висок клас до 150 - 200 000 ... иначе за редовия човек едни 15 000 за новичка Лада не е зле ... а и като дизайн доста кефи колата , ай карайте си БМВ тата за по 4 - 5 000 а който сте много ВИП :)

а забравих да добавя :) до нас пък има един келеш който лашка една държавна Лада нива 1985 г / модел ... работи горски или нещо подобно защото все е кална и занимарена с пукнато гърне от както го помня .. има нова Крайслер която го виждам да я кара я има 3 / 4 пъти в годината ... иначе къса задника на Ладата :) та мисълта ми е за всеки влак си има пътници :)

"Лада" е 100% собственост на "Рено" и също като с "Дачия" започна осъвременяване и постепенно ще превърнат кочината в нещо приемливо. За онзи сладур, който карал "Лада" 2003-а година ... тогава работех на бензиностанция близо до "Лада България", синовете на собствениците редовно зареждаха при нас гориво на скъпи немски автомобили, нови. При нас идваха и хора току що купили си "Лади", помня го модела 2111 с който дойде руско семейство (явно живееха близо), докато сипвах гориво видях уплатненията на задната врата как стърчат и показах на колегата как си пъхнах пръста вътре при затворена врата. Идваха и хора с нови "Нива" ... Защо не ги карат ладите, а купуват дачии, ами защото ладите въпреки всичко все още са изключително некачествени автомобили. Преди години се смееха на корейците, но те вдигнаха качеството и още го вдигат. В Русия не произвеждат нито един собствен автомобил, а единствената руска марка - "Лада" е вече френска собственост и от там вкарват нови технологии. Русия много се хвали с оръжията си, но във войните от последните 30 години, когато имаше сблъсък на армии въоръжени с руско и западно оръжие се видя кой къде е. Изключение е войната в Грузия, когато една 25 хилядна армия се би с 250 хилядна и загуби. Самите руснаци отчитат, че тази победа бе само заради превъзходството в жива сила и техника (като брой) и започнаха модернизация със западна техника, а германци (мръсници) обучаваха техни части по натовски стандарти.

БРЦК

В Русия имат заводи и Мерцедес и БМВ и много други.

Дизайна е добър мощен. Съвет на всяка цена да монтират доказано безопасни жълти светлини.Както виждате монтирали са нагло престъпни скенери ..Увреждат трайно земята .. НАпомняме че нашественици убиващи чрез обемно обсебване милиони в Сирия принудиха стотици милиони водачи на МПС да увреждат 24 часа земята с включени фарове .Подадени от тях високорадиоактивни скенери вече причиняват трайни увреждания на климата.. Целта на нашествениците е пълна ликвидация на хората на земят а като опасни недопустими вредители..

И този екземпляр не е сам.....не всеки издържа в едно състезание каквото е животът и слабите дават фира

и то с гордост. Здрава машина, поне моята, а доколкото имам контакти и с други собственици на тази марка, и те потвърждават това. Моята е производство 2003 г., модел 2111. За 13 години един път не ме подведе и остави на пътя, а не се спирам. Поддръжка, почти нулева. Последния път забравих да сменя маслото и вместо 10000 км. изминах 25000 км., но колата по никаъв начин не се "разсърди" на безхаберието ми. Винаги съм сравнявал колите с конете. За моя ''кон'' мога да кажа, че не е лъскав, не бие на очи по пътищата, няма на какво да му се възхищаваш, но е здрав и надежден. На мен само това ми трябва. За други е под достойнството им да карат такава кола, за тях е от значение да се покажат със някое скъпо западно возило, за да се почувстват поне малко значими и да бъдат забелязани по някакъв начин. Въпрос на приоритети в ценностната система. А колко пъти съм теглил с моята Lada такива лъскави возила на мои приятели, брой нямат. За несведущите, които мислят, че руснаците не могат да правят коли, ще кажа, че въпроса не е в това могат, или не могат, а целесъобразно ли е и доколко. Държава, произвеждаща спътници, космически ракети, атомни реактори, самолети, кораби и какво ли още, едва ли би се затруднила в производството на модерни автомобили. Ни най-малко. Ще попитате, защо не го прави? Ами защото не е рационално да инвестираш милиарди за стартиране на ново производство/поколение коли, когато срещу теб на този пазар от десетилетия са стъпили здраво и заели твърдо своя дял такива гиганти като "BMW", "Mercedes", "Toyota" и т.н. Би било излишно пилеене на много пари, за да се вместят сред тези автомобилни гиганти. Всичко опира до пари, а не до способност да направиш или не лъскав автомобил.

Ще,Ще,Ще... И компютър Ще направят, и Телевизор... Ама някой друг път

без изобщо да се замисля, ще взема тая нова руска "кочина", вместо 15 годишна "много запазена" германска щайга ... ;)

Вярваш ли си? Ами взимай, кой те спира? Ама нещо не виждам да ги карат по улиците. Даже и русофилите не карате руски коли. Е, защото не ви плащат за това де. плащат ви за тролене, не за каране.

аве момче нещо си объркал статията май? тук става въпрос за коли, за кви русофили и глупости пишеш? и да, няма как да я видиш по улиците защото още не е влезла в производство, ама то малко акъл трябва, а не да се пишат глупости наизуст

Що сравняваш кон с кокошка, бе каун недооформен? Тази руска Дачия струва поне 15 бона. За 15 бона ще вземеш три годишна немска колица, дето ще те вози доста по-дълго и по вярно от руската Дачия ...

аве нещастник живей си живота "втора употреба" и не се занимавай с неща от които празната ти кратуна нищо не разбира

Айде, селяндури с 20 годишни западни таралясници, почвайте да плюете как било руско и сделано и не знам си какво.....

Айде, селяндури с 50 годишни руски таралясници, почвайте да възхвалявате руското, забравяйки, че единственото хубаво в Lada е френското.

Че лъжа ли е бе руски троле?

Каква руска кола е ладата бе недоклатен селяк.....рено я купи за жъкти стотинки за да продава на тоя голям пазар нейните си коли с една емблемка на гемия и да може да си увеличи капитала а ако няма дрегери на входа и изхода на завода колите ще станат същите таралясници каквито бяха и ладите преди защото този алкохолизиран народ познава само водката и камшика