Лада има военен SUV, устойчив на огън и радиация

Новият автомобил, проектиран от Лада за руската армия, има изключително лека рамка, устойчив е на замръзване и може да се похвали със стелт технология.

Обратно в новината

Коментари - Лада има военен SUV, устойчив на огън и радиация | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Егати грозотията - само в пияна руска глава може да се роди такова чудо!

ТНТМ

То хуу устойчив на радиация, ама кой ще остане жив ве каскети гламави, то животеца в расия струва по- малко от шишенце лосион за вана...

Гениално! Вече дръжката на вратата няма да остава в ръката на отварящия.

Наистина е стелт технология- скоро няма да я видим.

Между другото ИДИЛ доказаха че една обикновена кола, натъпкана с експлозив се явява доста ефективно оръжие. Колкото и да е странно, колата честичко успява да достигне позицията на противника и обикновено нанася сериозни щети. Самолетите уж правят същото, но 'умните' бомби и ракети излизат бая скъпо, да не говорим пък ако противника има ПВО. На мястото на военните бих помислил за дистанционно управлявана мина на колела. Пркатиката показва че това е ефикасно.

Ами колата е устойчива:но вие ще умрете.

ДИР, престанете да се подигравате на Русия с тези ежедневни смехотворни статии.

Колко струва гражданския вариант без стелт технологии?

Направо се чудя нарочно ли ги пишете така тези "новини" в несериозно-смехотворен стил или си вЕрвате - и в двата случая не е ОК!

Шефовете от клуба за приятелство България-Русия искат да има всекидневни новини за Матушка, а вероятно подбора на матералите е начин журналистите да изразят мнението си, за страната.

Правилно - колата е устойчива на огън, замръзване и радиация! Но не и пътниците - те да си се оправят както могат :)))

Че тя си е направо саламандър.....преди годи в ГДР бяха направили от трабанчтето нещо подобно.......порнографията е пълна и в двата случая:))))))))