Косовски Golf IV се подигра с Bugatti Chiron (видео)

Модифициран в Косово VW Golf IV се оказа по-бърз от Bugatti Chiron.

Обратно в новината

Коментари - Косовски Golf IV се подигра с Bugatti Chiron (видео) | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, това не може да тръгне. Върти гуми на място, то така и 500км/ч могат да вдигнат... 1200+ коня на кошница само с предно, айде познайте какво сцепление има с пътя... Я да ги сложат едно до друго да видим кой ще бие...

Фейк. Погледнете в тубата видеа за коли и мотори, които се движат с 300+ и погледнете лентите от прекъсната осева линия с каква бързина се редуват при тскава скорост. Сега се върнете на това видео и преценете сами дали това са реални 300 км/ч. По-скоро някакъв манипулиран скоростомер е сложен, който подвежда сериозно. А и до 300 за около 8 сек. Смех!

Интервалите на маркировкара зависят не само от скоростта, но и от дължината на лентите. Обаче това видео наистина изглежда подозрително!

Нито един коментар от Перник също е подозрително...

Да ама бугатито може да завива. Скорост без завиване е само за селяци

И фарове има Bugati-то, може да се кара на тъмно, освен ако идеята на косовските шморцове е да карат на фалшивите DRL-и, които да сложили... Тази, хм... кола не е road legal изобщо. Става само за някакъв драг, за нищо друго.

Няма ли да се мокри мотора?

Тези момци не са разбрали въобще идеята на Бугати. Тя не е "най-мощната кола в Света", а най-мощната ЛУКСОЗНА кола в света, която може да се кара по пътищата легално. Всеки драгстер е по-мощен от Бугати.

Че да бяха сложили този двигател в някоя каруца,по-лесно щеше да се събере и ефекта щеше да е по-голям:))))))))))

Точно там са го сложили ;))