Конфискуват ви колата, ако карате със 70 км/ч над нормата?

Комисия по проблемите на безопасността на движението по пътищата предложи колата на шофьора да се конфискува, ако той кара с 70 км/ч над ограничението.

Обратно в новината

Коментари - Конфискуват ви колата, ако карате със 70 км/ч над нормата? | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз предлагам в градове кадето се останови че има дупки по улиците кметовете да се уволняват и имуществото да им се конфискува

Някои предложения са чиста глупост! Как ще си изложа книжката на показ?! Ами личната информация дето съдържа?! То пътища нямаме те .... Съгласен съм за превишената скорост и алкохола.

Тези нямат акъл - дай ако искаш само като видим катаджия и да му я предоставяме колата и една торба пари ей така за добър ден... Хайде да се стегнете малко и да не пипате закона, а да подобрите събираемостта

трябва още по сурови мерки да се приложят,за да има ред по патищата.вижте само колко 18-20 годишни момичета карат мощни джипове ,и постоянно говорят по jsм-ите,качват се на тротоарите и ваобще не им пука че има деца,колички с бебета ???????

Защо ли се сещам за забраната за стикери по предните стъкла . защото пречеха на видимостта .

ами да извада и големия талон и данъка,акта за раждане и целата останала документация дето са ме заринали и да карам на слух,а иначе човеко дето е писал по долу за личната информация е точно така и нема да го повтарям,само за камерите дето ще ги регистрират да спомена ,нали всеки сдобил се по някакъв начин с подобна камера ще придобие личните данни съвсем законно

идиоти

очевидно е какво имат предвид - има нещо като "джоб" залепено на предното стъкло и като се качваш да караш си слагаш книжката там, а като слизаш си я вземаш. Малко трябва да размърдаш мозъка си - ако би било както ти казваш всеки трябва да може да кара само по една кола (щото книжката му ще е за постоянно на предното и стъкло). Идеята не е никак лоша - щото много келешчета без книжки трепят невини хора и ако камерата види че на стъклото няма книжка - с някоя умна система (направена от програмисти) ще може да праща сигнал до КАТ за местоположението на нарушителя и при следващ пункт да го спрат и накажат.

Дали са измислили как ще се реши въпроса с шофирането и съответно отнемането на чужд автомобил? Примерно лизингов или служебен.

Книжката, по закон, съдържа лична и поверителна информация. Искам да видя какще ме задължта да я държа на видно място и всеки да може да чете информаията от нея! Това е пълна недомислица! Отново някой иска да трупа девидентни с тъпи изцепки без грам мисъл.

Хахаха книжка на стъклото че да я заснемали - по-голяма тъпотия не бях чувал. Конфискуване на колата за превишена скорост също, че даже и спиране от движение. Тия са ненормални. Колата не се движи сама - санкцията трябва да е за шофьора, а не за колата. Да вземат да си направят първо събираемостта 100%, пък тогава да блещят глупости. Виж за алкохола съм съгласен - там трябва да няма прошка.