Колко всъщност ще струва електрическата Dacia?

Dacia все още не е започнала да приема поръчки за първия си електромобил и затова спекулациите около това, колко ще струва Spring продължават.

Обратно в новината

Коментари - Колко всъщност ще струва електрическата Dacia? | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най добра цена е 11500евро.лошото е че вози твърдо като Рендето. Но иначе издръжлива.

44 конски сили и макс 225 км в смесен цикъл? Демек с това не можеш да стигнеш за един ден от София до морето без да висиш някъде поне 5 часа да го зареждаш и това е в добрия случай. Ми, че то това е пълен кашон. С влак ще стигнеш по-бързо. Какъв е смисъла тогава от тая кола? Става за кола ама само да си джиткаш в града и да идеш до крайградската вила. Може да върши работа на някой доставчик на храна или поща ама за друго определено НЕ става. Айде нема нужда, ще минем и без тоя кошник.

"Става за кола ама само да си джиткаш в града и да идеш до крайградската вила. Може да върши работа на някой доставчик на храна или поща " Ето, намерил си приложение.

Първоначално я обявиха на 11к евра, но явно поради засиления интерес са решили че могат да скубат допълнително. И това за кола,която се продава извън европа за малко над 7к евра. Аре нема нужда ...

Като знам, че дори и манекета за краш-тестовете не иска да доближава Дачия, не- мерси! Никога Дачия!

Когато излезе за първи път новината преди месеци, за 12-13к евро, беше фурор, въпреки 44те коня. После стана ясно, че ще си е 17-18к евро, т.е. около 35к лева, при това най-опосканото ниво, без никаква технология и без дори рекуперация на енергията от спиране или инерцията на колата. Това е смешно, за под 40к може човек да си купи огромната, модерна и красива, букана с технологии нова тойота корола ХИБРИД, а нехибридна корола - за точно 30к. Така че, ако се вместят в около 25к лева цена от магазина, ще вървят, но за 35к - не, благодаря. И не мога да разбера какво нас ни помака инфото във Франция колко е електрическата преференция - тука НЯМА ТАКАВА, така че единственото, което има значение, е каталожната цена. А тя изглежда ще е висока. Жалко.

Ти полско Фиатче ли караш че Королата ти се струва ОГРОМНА?

Имам удоволствието за новата Корола седан и трябва да ти кажа, че не е никак малка.