Когато СССР създаде луксозен спортен седан (снимки)

Малко преди разпада на СССР в ЗИЛ се ражда един доста любопитен автомобил, предшественик на модерните сега 4-врати купета.

Обратно в новината

Коментари - Когато СССР създаде луксозен спортен седан (снимки) | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Якооооооооооооооооооо

Това е анти пропаганда, бре! ще ти спрат субсидията...

И да беше останал СССР, още немаше да е готова. Иначе щях да съм направил вноска в мототехника...

ЗИЛ и спортен луксозен седан ми звучи като магаре и квазар...

7 литров двигател,300 коня и 20 литра разход това е ебати и разхищението на ресурси

"Между 1987 г. и 1991 г. са произведени 3" Скъсали са се от работа. А аз чаках ли, чаках да ми излезе вноската.

пак крадено и изкопирано в комбинация с ЩЕ, ЩЕ, ЩЕ !!! Като това последното най-често никога не идва.

Коментарите ясно са от онези 80%, но не може да се отрече, че инженерите са се опитвали да се справят с всяка задача по най-добрия начин. Колата изглежда доста добре с оглед на ограничения достъп до технологии и съпътстващи производства преди 30 години.

оправданията са като задника - всеки ги има. След 1991, вече няма желязна технологична завеса. Е, и? Да са направили нещо? Та, замисли се дали ДЕБИЛЪТ не си ти.

И какво им пречеше за тия 70 революционни години да сдобият СОБСТВЕНИ технологии?! Руснаците да целуват ръка, че им дадоха да откраднат атомната бомба с 15 години закъснение, че сега изобщо немаше да ги има тия пияндета!

русофилска глупост и невежество на квадрат. Един доста любопитен автомобил, предшественик на модерните сега 4-врати купета. Audi A7,Mercedes CLS и Volkswagen CC Още от седемдесетте такъв тип седан 4-врати купета имат Опел Рекорд, Форд Континентал, Опел Аскона, Ауди 100, Крайслер Лебанон, Мазда Легато, Форд Таурос, Форд Сиера, Форд Ескорт, Волво 200, Волво 244 GL, Ягуар XJ, Тойота Кресида, Нисан Максима, Хонда Акорд, Мерцедес 190, BMW 318, BMW 733 I, Шавролет Малибу, Понтиак Гранд Торино и много, много други познати и непознати. Ерата на Комсомолская Правда и на Работническо Дело приключи преди трийсеттина години . ЗИЛА е буквално прерисуван от емблематичния модел Тойота Кресида нищо уникално нищо запомнящо се само дето Тойотата и изброените си я караха, а този боклучарник никой не го е виждал !!!!!????

"...средният разход на гориво около 20 литра на 100 км..." - леле каква ламя,гълта повече от 80 тонен самосвал.

Грозно копие на Кадилак

Ако знаех, щях да си направя вноска в мототехника за тази прекрасна кола.

Браво гогов,затвърждаваш се като пълен лаик в автомобилната индустрия но тое защото само цъвецки брошурки четеш

Затвърдил се е и като абсолютно неграмотен - поредната статия с безброй правописни грешки!

Невероятен дебил... Дори няма понятие какво е купе

Шилo

Родил се бил някакъв автомобил, ама се родил мъртъв. Както повечето руски напъни.

цялата статия разбрах само, че някой искал да направи нещо си?

Руска работа. Щял, ще и т.н.

Щели да направят, ама Рейгън, Сорос, американците, капиталистите, империалистите, металистите, Бийтълс, космосът и космите им пречели.

За какво ни занимават с мокрите сънища на пияните мужици. Всички тези статии са в бъдеще време в миналота...Щях да направя това и това, но не го направих, защото се напих...Това, което са направили са нескопосани копия на някои западни модели...ЗАЗ, ВОЛГА, МОСКВИЧ, ИЖ и ЛАДА, която взеха от италианците. Като естествено първите и модели бяха добри, следващите вече с руски части боклук. ВСИЧКИ ТЕЗИ РУСОФИЛИ ДА СИ ПРОДАДАТ ЗАПАДНИТЕ АВТОМОБИЛИ И ДА ТЪРСЯТ РУСКИ ТАКИВА...НО....НЯМА ДА СТАНЕ, ТАЗИ СВОЛОЧ ЕДНО МИСЛИ, ДРУГО ГОВОРИ И СЪВСЕМ ТРЕТО ПРАВИ ПО СТАР КОМУНИСТИЧЕСКИ МОДЕЛ...