Кметството на Москва си поръча брониран пикап за €274 000

Инфoрмaция зa дocтaвкa нa брoнирaн aвтoмoбил ce пoяви в oтвoрeнaтa бaзa дaнни зa oбщecтвeни пoръчки в Руcия.

Обратно в новината

Коментари - Кметството на Москва си поръча брониран пикап за €274 000 | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След новината, че блядовете са открили зимната гума, това вече щеше да ме умори от смях. Що купувате това бе другарки и другари? Имате си таквиз убави пикапи уаз, па бронирайте си него. И там сте като тук, тук мурзилките събират копейки за иайфон от олх, а там за хамерикански пикап. А пък плюят та чак лигите им река правят.

Може би имате предвид "отопление на всички седалки и воланА"?

Имат пари - купуват. Москва има 2 пъти повече население от цяла България и сигурно бюджета на кметството е по-голям от нашия държавен. Тук ние колко пари даваме за нискочелите пазванти от НСО и джиповете им - да работят като слугинаж на още по-нискочели тулупи и да ги разхождат безсмислено напред-назад по пътищата на България?

Пак намери начин да оплюеш България, русофил-родоотстъпнико.

Аз живея в България и ме интересува как се харчат моите пари от данъци. А д.билите като теб само плюяъ по някой си някъде си, за което им плащат тулупите с крадени от българския народ пари. Ясен ли съм или да ти го обясня като за олиг.френ, какъвто явно си?

И да знаеш - крадливите боклуци, които съм описал, и евтиния им нискочел слугинаж, като нсо и такива като теб НЕ сте България. Вие сте нагли, крадливи паразити и българския народ ще ви види сметката.

явно се готвят за проблемен период, в който да мачкат тълпата с огромен пикап, да е брониран, да стрелят отвътре по зомбитата...или просто сина на кмета иска нова кола/джип/пикап

Що не си поръчаха прекрасна Лада Нива 4х4, ами тоя "краварски" пикап?!