Китайска марка стана обект на подигравки в САЩ

Китайската марка Trumpchi планираше да навлезе на пазара в САЩ, но намерението й бе осуетено заради вълна от подигравки.

Обратно в новината

Коментари - Китайска марка стана обект на подигравки в САЩ | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Егати симпатичната количка с готино име....Тръмпчи.....

автомобила ще се ползва з а нанасяне тежки увреждания на биосферата и земята чрез нарочно монтирани бели високо режещи скенери маскирани като уж дневни светлини.Поне 700 000 пъти по вреден от автомобил с доказано безвредни жълти фарове.

За България да направят BaiHuichi !

То по-голяма пародия от китайска кола/телефон/самолет и т.н. има ли? Всъщност може би само мужикистанските са по-трагични.

май не съзнаваш, че почти всички телефони се произвеждат в китай... т.е. са китайски

Ти, май, наистина не осъзнаваш, че всичко, което използваш и те заобикаля е Made in China, както и всичко, което не е произведено в Китай, съдържа голяма част, която е произведена в Китай. Да не говорим, че масово фирми поръчват стоката си в Китай, а слагат етикети, че е произведена примерно в EU. Също не забравяй, че най-големите китайски търговци имат "Складове" в Европа, каквото и да значи това.

Хайде сега,заради Тръмп,ще сменят името на колата!След 4 или по-малко години ,Тръмп ще го сменят,колата ще остане!

Копие на новата Сузуки Витара.

..те, американците, и на японските коли много се смееха през 70-те години. Пък сега държавата дава пари на американските производители, че да оцелеят в конкуренция с японците.