КАТ вече ще връчва глобите на място

Пътна полиция ще издава глобите за извършеното нарушение още при проверката на пътя, непосредствено след документирането му.

Обратно в новината

Коментари - КАТ вече ще връчва глобите на място | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И със старите снимаха и записваха, и с тях правеха справки и проверки. Разликата е, че най-накрая смениха автопарка. Срамота е Органите на реда, които са лицето на тази страна, да ходят със стари униформи, да купуват всичко необходимо за работният си ден, включително и ремонт на автомобилите. Медиите тотално изкривяват истината... Реформи в образования, здравеопазване, охрана и туризъм се правят с цел прогрес и достигане на печалба Не с рязане на бюджети и настройване на обществото едно срещу друго. Тази страна се управлява по римско време - малко хляб и кръв за бедните.....

Много добре звучи, но съмнително. Казвам това, знаейки как се дисциплинираха органите при предишните 3 опита да ги превъзпитат. То граничните и митничарите на летището, където е лудница от камери, проверки и тн си правят каквото си искат, НО все пак надеждата умира последна.

И нито една от патрулките на снимките няма валидна ГО??

Информирайте се преди да пишете измислици. Всички автомобили на МВР имат ГО, сключва се обща, колективна застраховка. ;-)

А обща колективна винетка имат ли??

дали лицето е лице или задник ?

Браво, похвално, точно от това има нужда