Камионът на Tesla се завърна от тестове в Аляска

Пoнe двa прoтoтипa нa eлeктричecкия кaмиoн Tеslа Sеmi бяхa зacнeти нa връщaнe oт Aляcкa, къдeтo ca били пoдлoжeни нa изпитaния в cурoви мeтeoрoлoгични уcлoвия.

Обратно в новината

Коментари - Камионът на Tesla се завърна от тестове в Аляска | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това окачване не е повредено.Само е изпуснат въздуха от възглавниците.обикновенно се прави когато се транспортират влекачи на платформи.

Тия ако ще го правят тоя камион за Сибир и Аляска, поне да се обърнат към КАМАЗ и да видят техните камиони какво окачване имат, какъв им е просвета, не е необходимо да измислят топлата вода. Това сравнено с КАМАЗ изглежда красиво, но само дотам, за нищо не става.

Това, че нещо се изпитва в дадени условия, не значи че е предназначено за там. Mercedes също тестват S-Класите по ледовете в Норвегия, но само идиот би карал с такaва лимузина offroad.

Ще ме правят за нормални държави /Аляска е част от тях/. За Сибир - не, защото съм технологичен и имам вградено устройство, което не ми позволява да тръгна ако водачът е употребил алкохол и/или самогон. Освен това дочух, че в Сибир не знаят, че революцията от 1917 г. още не е свършила и взривявят линии и пътища.

Камаз като направят ел. влекач, тогава ще ги питаме, сега да мълчат

НЕ го правят за Аляска бе Митко. Тестват го в Аляска, Разликата е колосална. Както Мерцедесите ги тестват в долината на смъртта, и никой не очаква там да ги карат. Екстремните условия показват дефектите по-бързо. Колко е стокообмена дето преминава през Аляска че някой, някога да иска да дизайнира влекач за Аляска? Че и Камаз да питат? Еи много филми гледаш...

защото по дефиниция всичко краварско е добро; всичко руско е лошо. Има ли неудобни въпроси към краварската "техника" то те инкасират минуси. Джендъри идиоти в БГ бол! Само дето се напрягат напразно. Краварите визи не им дават :)))))))))))

Това са опорките на русофилистици като теб по форумите, никога американците не са казвали , че всичко руско е лошо...само малоумнита част от пияните джендъри си търси винаги външен врам ..

Това спортен камион за Наскар ли е? Що окачването му е на 5см от земята?? Първата дупка и е заминал, къв Сибир, ква Аляска!?

Окачването (а и целия дизайн на камиона) е такова, за да има минимално въздушно съпротивление, а оттам и по-нисък разход на енергия, съответно по-голям пробег при равни дрги условия...

Да идат в Сибир, там дето и пътища няма. Иначе по хубав път и баба знае.

То в Сибир и ток нама.

но имат подвижни ядрени централи :))))))))))))))

Е прав си бе. Тоя масивен стокообмен през Сибир... поне 2 камьона ще трябват там... а може и три.