Какво знаем за новия Land Rover Discovery

Новата пета генерация на Land Rover Discovery направи своя дебют в Париж. Ето какво знаем за нея.

Обратно в новината

Коментари - Какво знаем за новия Land Rover Discovery | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И все пак не е лоша жипката. Само че е крайно време бг потребителят да си купува каквото му трябва и каквото ще му е удобно, а това чудо из градовете не е нито необходимо, нито удобно. Но нейсе, сигурно пак ще се приложи правилото колкото повече - толкова повече :)

Още по голям и вероятно по скъп боклук от предишния.

....ми какво знаем, нека помислим.. тук го карат предимно мутрета, парвенюта и кифли. Неоправдано скъп и прекалено претенциозен. Съвсем скоро ще видим и новия модел, гордо спрял на две инвалидни места в подлез на МОЛ или на пешеходна пътека, в близост до заведение, а защо не и на вело алея. По високите планински пътища няма да го видим, каквото всъщност му е предназначението, защото Ганьо се котира много повече в градски условия. Най-много да го зърнем на 800-900м. (н.в.) пред някоя къща в Бояна. А, да за малко да забравя, този джип в България, върви задължително със специален номер от КАТ и инвалиден стикер, като бонус към зимните гуми.

Гроздето е кисело.

описал си го перфектно евала ...... но най точното е че е неоправдано скъп който може да качва най много бордюри ама май и това няма да може с тия ниски гуми :)

твоята трошка колко гази умнико?