Какво може Лада Нива в снега (видео)

Зимата е един от любимите сезони на собствениците на Лада Нива, а видеото по-долу показва защо.

Обратно в новината

Коментари - Какво може Лада Нива в снега (видео) | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има си някои качества, но стига вече. Стига с тия безумни статии за престарели или измислени руски продукти. Светът е отишъл 50 години напред междувременно. Излишните напъни в убеждаване на противното може да доведат до нас*ране.

а това археолохическо насекомо "лада" кола ли е???

A tova arheolohichesko nasekomo "LADA" kola li e???

Какво е Лада Нива най хахахахахахах Най проходимата ахахахахахахахаха да в сервиза и за ръждата!!!

Ама и сервизът е евтин. Всеки селски майстор може да смени ръждясалите тенекии за малко пари. За селски рибари-ловджии-бракониери с малки финансови възможности е идеална. Едно АГУ и си джиткат без пари. Е, ако тръгнеш с това на дълъг път ще ти се надуе главата. Но си има и предимства.

Преди време, в Габрово, на пътя за общинската болница (който е ходил там знае за какво изкачване става дума) беше закъсала една линейка (зимата) Мерцедес G-клас се опитваше да и помогне да качи баира..... без никакъв успех. От към болницата дойде една Нива, закачи линейката изтегли си я все едно няма 2 тона вързани зад нея и си замина... а шофьора на мерцедеса (до колкото разбрах после негов роднина е бил в линейката) зяпаше като насран....

А отстрани един мармот завиваше шоколада в станиол ;)

Ама Нивата е била с вериги, а G-класата - със сликове!!! Някои хора не могат да проумеят, че най-важното за проходимоста на един автомобил през зимата са гумите!!! Не 4х4, 16х16 да караш, нямаш ли хубави гуми - за никъде не си!!!

И Нивата и Мерцедеса бяха без вериги! На тези с минусите, знам че не им харесват фактите, ама фактите са такива.... Просто Нивата свърши работа. Не го знам Мерцедеса с какви гуми е бил.. може и да е бил с летни... само знам (видях го с очите си), че не можа да изтегли линейката....

Най-новата G калса ще има офроуд възможности. Старите са паркетници. Карам нов SUV с който Нивата естествено не може да се сравнява по конфорт, удобство и каквото щете още. Но със сигурност има по-добри офроуд възможности от моята лъскавина.

1. Пиши грамотно! Предполага, че имаш повече акъл в главата си, а полагайки усилия да се научиш да пишеш правилно, си заслужил все пак някакво уважение и вероятно може да ти се има повече доверие. 2. Новите офроуд качества на Г-класата в подобни клипчета, могат да впечатлят само абсолютен дилетант, който държи да знае, че неговата скъпа джипка, всъщност е истинска офроуд машина. Офроуд е доста относително понятие..Няма как да сравняваш възможностите за офроуд на един военен Г, с тези на един съвременен джип, който е създаден да се киприш в него. Фактът, че е Г-класа на Мерцедес, все пак е запазила някой от възможностите, се дължи на това, че хората си държат на името и марката. Ако искаш истински офроуд, вдигаш джипа, сменяш окачването, слагаш гуми за кал, лебедка и т.н. 3. Възможностите на всеки джип за офроуд се свеждат основно до просвет под шасито, възможност за блокажи, умения на шофьора и най-вече ГУМИ. 4. Уменията на Лада Нива в сняг са в пряка връзка с описаното в т.3.