Как VW ще пребори Tesla Model X

VW обяви намерението си да се бори за продажби и дял в сегмента на луксозните електрически SUV модели, където сега №1 е Model X на Tesla.

Обратно в новината

Коментари - Как VW ще пребори Tesla Model X | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пробега го мерят както едно време на касетофоните пишеха 1500wat output а всъщност бяха по 15вата

Малко линкове: htt p s : / / autovistagroup . com / news-and-insights/swedish-study-calls-smaller-ev-batteries-finds-tesla-more-polluting-8-year-old htt p s : / / teslike . com /range/ Обърнете внимание на колоните "Advertised EPA rated range" и "Range that should be advertised"

пробег до 450 км с едно зареждане - това е стопроцентова лъжа! Както Ауди е-трон! Мерят ги по някакви техни стандарти, дето по никакъв начин не съответстват на реалноста и са адски далеч от Тесла! Вместо да запретнат ръкави и да се хващат на работа те се чудят как да излъжат малко купувачи!

Много ясно как. НИКАК! Ще лъжат и мажат по немски !

Конкуренцията е хубаво нещо, доказаха го и смартфоните. Първо беше iPhone, беше с години напред, сега не с толкова ... Та, рано или късно, същото ще се случи и при електромобилите. Лошо няма.

Конкуренцията е хубаво нещо, доказаха го и смартфоните. Първо беше iPhone, беше с години напред, сега не с толкова ... Та, рано или късно, същото ще се случи и при електромобилите. Лошо няма.

Въпросът не е "Как VW ще пребори Тесла?", а "Дали VW ще оцелее." Концепцията им концепцията ID Roomz е морално остаряла в сравнение с теслите още преди да е излязла. А докато VW се опитват да измислят концепция, Тесла завършват нова собствена огромна фабрика в Китай. Вече са с десетилетия напред, не само технологично, но и като производствени мощности и дистрибуция.

Тесла е много интересна като концепция за кола, но за съжаление на практика не е добре обмислена/направена и една от основните причини за това е липсата опит в областа на автомобилостроенето - наскоро имаше статия в която се разглежда именно това. Освен това всички тези батерий с ограничен живот ще предизвикат определено следващата значима екологична катастрофа... електро-двигатели да, но да се ползват други технологии напр. горивни клетки. Всичко е само въпрос на време...

а в същност си толкова далеч от истината.

загубите на енергия за производство, втечняване, транспорт и изпарение на водород са толкова големи че обезсмислят целия процес. цената на колометър става в пъти по-висока и от бензина. а пък за качествата на тесла като кола, хайде да се изкаваш като я видиш не само на картинка...

мартинчооо ти тесла караш ли?