Как изглежда един непокътнат гаражен Москвич

По случайност в руско предградие открили неизползваем гараж, съхраняващ непокътнат Москвич-2140 от 1980 година. Вижте как изглежда съветският автомобил.

Обратно в новината

Коментари - Как изглежда един непокътнат гаражен Москвич | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано да го реставрират!

А стига де, и това ако е 'гаражен'... Виждал съм Москве на 20тина хиляди, престояло 30 години в гараж - леко прашасало и толкова. Дори няма напукани пластмаси (който е имал взимане-даване с марката, ще разбере защо го споменавам). Иначе 'новината' кърти :P

Гогов, чак толкова ли си го закършил бе, морон, че няма за какво друго да пишеш. Или трябва някакси да си изкараме надницата днес, дори и при липса на каквито и да е новини. В рубли ли ти плащат, все съм се чудел на такива скудоумни...ци като тебе.

Какво са захабили ? Колата ?! Ха-ха-ха-ааааа........

Тю, тъкмо ми излезе номера на вноската от Мототехника и той ръждясал...

Г-н Гогов, бихте ли обяснили появата на Вашата публикация? Ако не целите да метнете наръч съчки в русофобското огънче на форума, то е желателно да си представите как би изглеждал един мерцедес или един форд, поставен в същия този гараж след двайсетина години забрава.

Не ви ли е срам да публикувате подобни нелепи случаи. Една архаична руска кола ръждясала в гараж. Е и?

През 2006г. продадох Лада 2107 държана в сух гараж повече от 10 г. на 27 000км. Колата не беше в движение, без акумулатор, но в отлично състояние (наистина като нов). Огледът беше около 5-6 мин. Колата се продаде около 12 часа след пускането на обявата в mobile за 2500 лв. За сравнение малко след това продадох моя поддържан Golf GTI 16V на 160 хил.км. за 2200 лв и това се считаше за средна цена. Тая от снимката е била в мокър гараж. На такова място в Павлово бях свидетел как Мерцедес 123 на 6 години ръждяса основно за 1 година. Говорим за началото на деведесетте.

И какво каза ?

Моето мнение е по-малко да лъжеш.123 и 124 за 6 години да добият визия,като тази на снимката, всеки ден трябва да я заливаш със спирачна течност.Понякога прекалявате в хвалбите....

Ти колко си залял?

Отгоре си изглеждаше добре, отдолу беше трагедия.

Колата беше НА 6 години, а ръждяса за ЕДНА!

Руските таралясници, дори като не се движат се разпадат :D

И кой го интересува този скрап?

По-интересно щеше да бъде, ако москвето изглеждаше като току-що слязло от поточната линия. Иначе такива гнили коли сме виждали под път и над път.

... поточната линия е... строго секретна...

Гогето кърти с тия руски статийки:)