Как един шофьор причини хаос в Неапол (видео)

Шофьор на малък Fiat 500 успя да причини пълен хаос в трафика на централните части на Неапол.

Обратно в новината

Коментари - Как един шофьор причини хаос в Неапол (видео) | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на такива индивиди трябва да им се забрани ползването на автомобил,след като не може да кара кола като хората защо реши да обръща на тази малка улца с толкова много препиядствия около него

Какъв точно хаос е причинил? Малка квартална улица с нищожен трафик. А заглавието все едно целия град трафика е спрял

Заснетото видео обаче показва колко по-нетолерантни са италианците от българите, защото реагират с агресия и свирене на клаксони, вместо с разбиране и хумор към ситуацията.

Смешно, но и трагично, което ще рече - докато правилата за взимане на шофьорско свидетелство, не станат строги и когато куцо и сакато не управляват автомобил. Тогава и само тогава ще намалеят катастрофите и жертвите, защото един шофьор, който греши при паркиране с 10 сантиметра, при скорост 100км в час греши с метри- което е фатално. Ако направят автономни колите- тогава добре, защото компютъра няма да паркира на това тясно място!!! Много стана либерално обществото, правилата и законите, скоро и слепци ще искат да шофират- освен блондинки, леваците и обикновените некадърници. Може да пишете минуси, колкото си искате, но аз съм учил- безопасност на движението по пътищата цели ТРИ ГОДИНИ, като отделен предмет и имам оценка в дипломата!!! Сега взимат книжка за месец, не знаят какво има под капака, как да спират колата без спирачки, как да шофират по заледени пътища , как да паркират, как и кога да изпреварват, да се престрояват, НЕ ПОЗНАВАТ РЕУЛИРОВЧИКА ( не по име ), не знаят кой и кога е с предимство, не познават знаците и много други грешки!!!