Как да не замръзват стъклата на колата

Има ли начин да се елиминира досадното стъргане на лед от стъклото на колата?

Обратно в новината

Коментари - Как да не замръзват стъклата на колата | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха, този съвет за проветрение е за лед от вътрешната страна на стъклото..., иначе е пълна глупост за външното замръзване, което е от външна кондензация и няма как да се предотврати.

Добра работа ми върши на мен поне, една туба със студена вода. Обледяването пада бързо. Не с топла вода, за да не се пукне стъклото. Като начин за изчистване на стъклото, за да тръгне колата с някаква видимост. Както и чистачките да могат да действат. Става бързо и няма нужда от кой знае какво стъргане, само се изчистват остатъците.

Има по-лесен начин - последните 15 м. преди да пристигнем до крайната точна на пътуването просто пускаме леден въздух върху стъклата- имам предвид климатика или климатроника, който изсушава въздуха в салона. Пробвал съм го хиляди пъти - работи.

може да следвате съвета на разбирачите от дир или... правете като мен? дражте си колата в гараж или закрито парко място. всете карате наточени "оси", па немате некой лев за гараж или парко място? ного сте ми смешни...

"изчегърта" Каква е тази дума?!?!? Повечето хора стържат или изстъргват! Вие "писательО" откъде сте?

"изчегърта" си е типична, българска дума още от времето на Найден Геров. виж речниците на българските думи.

Това е за леда отвътре, а с външния ко праим?

Гараж или карпорт, отопляемо предно стъкло, Webasto или Eberspaecher

А от къде са кОопуват тез екстри за 30 годишна Ладичка, която цял живот се паркира пред блока?

Взимаш си сенник (онзи сребърният, като алуминиев), слагаш го от ВЪНШНАТА страна, като го закрепиш със затваряне на вратата :) ! И сутринта не стържете нищо !

А сенникът просто е "прибран" от грижовници.