Износът на Dacia се е увеличил с 10%

Износът на румънския автомобилен производител Dacia, притежаван от Renault, се е увеличил на глобално ниво с около 10% през първите 5 месеца на тази година.

Обратно в новината

Коментари - Износът на Dacia се е увеличил с 10% | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хахахаха. Разбираш ги нещата

деер

Не карам Дачия и никога няма да карам. НО , моля, направете нещо, което да го продавате по обем и цена като Дачия, освен простотия!

Тук се напълни с Дъстери :).

Дачия е абослютната измама, уж Рено, ама качеството е много назад. Купуваш я евтино, но ремонта и като на истинско Рено. По-добре човек от начало да се напъне малко да си вземе истинско Рено и да се чувства човек! Фирмите се избиват да ги купуват защото са евтини и ги взимат без екстрите дори елементарните, нали служителите ще се пекът и гърчат. Иначе ако извадим служебните от сметката само лудите карат такива коли.

За тия пари толкова ...

Зле са много на краш-тестовете. Това малко ли ти е?! Скърцат като 20 годишен опел отвътре.

Е, аргументирай се, защо? Сподели нещо информативно, де!

po- skapana kola ot Dacia nqma na sveta !!! golqm bokluk !

Преди беха лазери, сега вече монтират скенери :) Ееей, тия терористи много лоши и много активни, бе! Ще те светна, че на Дачия не ги монтират, щото са много скъпи тези скенеро-лазерни-режещи "околната среда" съоръжения... :)

заводите на Рено където правят тези модели. Имат още 4 такива за същите модели под марката Рено. Един е в Русия, един за Южна Америка, един за Африка итн. Добре са се ориентирали.

Имах уважението да с е возя в такси "Дачия Логан" на метан от Добрич до Варна. За първи път на задна седалка на автомобил/бяхме трима/ с е чувствах конфортно/ /Много нови и по стари западни и японски автомобили монтират скенери и екрани/за следене на всичко вътре в обемна на автомобила.Пътниците развиват специфични синдроми и слизат болни вкл силно пребледнели.

Дачия правят хубаво впечатление..Водачите с а доволни.. Най важното че автомобилите не увреждат тежко околната среда както всички нови модели AUDI i Sitroen на които опасни терористи монтират режещи околната среда скенери вместо фарове...