Илон Мъск заподозря диверсия срещу Tesla

Илон Мъск смята, че враговете на Tesla искат компанията „да умре”.

Обратно в новината

Коментари - Илон Мъск заподозря диверсия срещу Tesla | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тесла е най-иновативната и технологична кола в нашето съвремие. По тях се равняват всички и остава еталон за сравнение. На тези, които пробиват пъртината им е най-трудно. Тесла се справя отлично, въпреки всичко.

Тесла е един от най-добрите автомобили в света. Напълно различен от всичко, което се продаваше досега. Нищо общо няма с пръчките, които карат батките или останалите дървета. Имах удоволствието веднъж да шофирам модел S - няма такова удоволствие.

Този капут видя, че нищо не става от прехваленото му начинание и взе да търси оправдания - преди беше уж доставчиците на батерии, после многото уж поръчки, сега и вътрешен враг намери. Колко ли трябва да са тъпи в САЩ, че да не схванат каква финансова пирамидка им спретна това лайно!

Путин е виновен! Това и най-простия еврофекал козяк го знае!

Пак ли друг е виновен на хамериканските капиталисти ? Нали там е рай - защо се случват такива "разрушителни диверсии" ? И как така работиш на загуба от по милиард на всеки три месеца и още те има ? Откъде са тези пари бе момичета ? Поредният хамерикански спукан балон ... направете ги задължителни електричките и ще цъфнете !

Така и не разбрах, това "х", пред "американски", защо го слагате. За да демонстрирате циганския си произход ли?

До няколко дни ще споменат Путин, като основен заподозрян за диверсиите срещу Тесла. Всички знаят... нали така :)

сорос е бил селски дебил,той за всичко е виновен за това което става в русия:))))))))))

Абе, за Русия не знам. Ама за всичко случващо се в САЩ е виновен лично Путин. Така твърдят Хилъри Клинтън и Майк Помпейо.