Honda готви конкурент на Lamborghini Urus

Преди около месец в японските медии се появи информация, че Honda ще попълни моделната си гама с нов купеобразен кросоувър.

Обратно в новината

Коментари - Honda готви конкурент на Lamborghini Urus | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Chefo77

Хонда щяла да прави конкурент на Ламборгини. Звучи точно както звучеше "Фаетон е конкурент на Майбах и Туарег - на Рейндж Роувър". Много е вероятно машината да е по-добра и по-евтина от Урус, но никога няма да бъде неин конкурент. Хонда е среднобюджетен производител на автомобили с високо качество, но далеч не толкова висок престиж, та да се конкурира чак с Ламборгини.

Бих те коригирал, че Хонда е производител на автомобили от евтния клас (където се подреждат Тойота, Мазда, Рено, Ситроен, Киа/Хюндай, Алфа и т.н.), произвеждащ автомобили с качество, стремящо се да е над средното за евтиния клас (но не винаги им се получава...). В същото време няма особена връзка между Хонда и автомобилите от средния ценови клас - БМВ, Ауди, Мерцедес, ФауВе. Относно ценовия клас, марки като Фиат, Дачиа и подобни супер евтини коли си (за под 15к евро) оформят собствен клас на супер бюджетни автомобили, но те не превръщат евтиния клас (хонда и другите) в среден.

Малко познавате качествата на хондите но това е добре,че не се превръща марката в нарицателно име както БМВ-то а тия луксозни автомобили се правят само за милионери и изобщо не са визията на автомобилостроенето