Ханой забранява мотоциклетите?

Придвижването с мотоциклети във столицата на Виетнам ще е незаконно след 2025 година.

Обратно в новината

Коментари - Ханой забранява мотоциклетите? | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Ханой лудницата от моторчетата е голяма, а въздухът не е толкова мръсен. Факт е, че всички носят маски.

представете си в София да забранат колите преди 97

Екстра ще е. Ще останат 1/ 3 от сегашните и ще се кара супер

Нали се сещаш (или май не?) , че 97 е просто една цифра. След това ще го направят (като си платят вносители и производители на коли) до 2003 -та, а последната фаза ще прихване всички до 2012-та например. Та тогава тия с коли от 2015-та ще се кефят, че такива като тебе ще са изчезнали от пътя.

Бил съм в големи градове в югоизточна Азия и навсякъде е море от моторчета, направо невероятно, но 99,9% от тях са двутактови и доста стари. От това идва и замърсяването, просто двутактовите МПС-та трябва да се забранят навсякъде ( с изключение може би на редки ретро модели със съответния сертификат)

Разбира се би следвало да им хрумне, че до тогава ще има мотоциклети на акумулатор и мотоциклети на водород, като и двата вида са абсолютно безвредни. Имам и още една забележка! В цял свят дребните моторчета бълват замърсяване, всяко кокото някоко изправни автомобила. След "скутерче" вони н бензин ужасно, многократно повече, отколкот от автомобил! Не е ли време всички държави, които държат на здравето на населението си, да премахнат вонливите скутерчета? И евентуално да инвестират в произодство на техни електрически или водородни, или хибридни мотопеди? Ей, от властта! Време е да се усетите!

то и сега си ги има ел скутери и колелета,но трябва да се прибират пари от билетчета