Golf загуби титлата ”Най-продаван автомобил в Европа”

През месец март тази година, Volkswagen Golf, за първи път от седем години насам загуби титлата "Най-продаван автомобил в Европа".

Обратно в новината

Коментари - Golf загуби титлата ”Най-продаван автомобил в Европа” | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На тази настъпена жаба ли отстъпва 1 то място

Защо му е на българина нов автомобил, след като половината шофьори в България въртят по 5-8000 км. на година? Дори да няма данък, сметнете само каското с колко оскъпява. Да не говорим за задължителна смяна на консумативи в оторизиран сервиз какво дране е . Който кара повече километри и има възможност си купува нови автомобили. А това дали има разлика между нов и стар автомобил? Ами качвал съм се в 8 годишен стар автомобил и не можеш да различиш нито по возия, нито по шум,нито интериор,че е по-стар от току що излязъл от завода . Иначе Голфа малко се обезличи като визия. За това губи част от феновете. Същевременно е достатъчно скъп, сравнен с конкурентите от Корея и Япония.

Някой поглеждал ли е каква е разликата в данъците на новите автомобили и на таралясниците над 14 години? Самата политика на държавата е да се купуват стари автомобили и да сме автоморгата на Европа.

Фиеста е по-изгодната служебна кола, а и да не забравяме, че е наполовина на стойността на голфа. Интересно е обаче наистина колко нови автомобили са регистрирани в Европа, докато тук си внасяме 20 годишни таралясници на по 500 хил. км.

Интересното от новината е, че: "през изминалия месец в Европа са регистрирани 1.93 млн. нови коли" Президентът трябва да свика консултативен съвет и политическите "лидери" да размишляват над това изречение. Въпросът трябва да е: "Какво да направим, за да се спре геноцидът на българското население?"

Коя марка визираш? Защото е известно, че Форд е имал известни симпатии към Хитлер и е подпомагал финансово нацистите, както и много други икономически субекти от англосаксонския свят по онова време. Да не говорим за политичессата подкрепа от страна на половина краски двор на Великобритания

Потъва ти акъла, оли. САЩ са 270 милиона, ЕС 670 милиона В САЩ се купуват най-много коли на човек. В миризливата Рашка изобщо не се продават. Пазар колкото Австрия

USA потъва, а Европа е във възход. Ето защо УСА неистово работи по въпроса за разпалване на голяма война, било то локална било то световна с център Европа. Дано тоя път не им се отвори парашута, а бумеранга да се върне при тях.

Тази фашистка фирма си отива.... при хитлер!

Да почнат пак да произвеждат двойка и Перник ще убие конкуренцията.