Германия: Tesla подвежда клиентите си

Реклама на Tesla в Германия съдържа подвеждаща информация, твърдят от немската комисия за конкуренция.

Обратно в новината

Коментари - Германия: Tesla подвежда клиентите си | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Цената на електромобила на немския пазар е 56 380 евро. " И къде е тая цена?! Цената в Германия на по-евтиния вариант всъщност е 54 300€. Цената за доставка е 980€, а екологичния бонус за тази кола е 2000€. Така крайната цена при регистрация в Германия става 53 280€. За по-скъпия вариант няма бонус, така че той си остава на базовата цена от 63 000€ + 980€ за доставка.

Да бе, те германците купуват Tesla за 56 000 евро, точно за да икономисат 5 000?!

Патологичните лъжци производители на дизели квичат срещу Тесла? ЗАБАВНО!!!

За последните две седмици на февруари, откак Модел 3 се продава официално в Германия, пазарният дял сред електромобилите е 32%!!! Всички днемски електромобили заедно, не правят и половината от продажбите на Модел 3. Германците са по-зле дори от Рено Зое като става дума за електромобили.

щото американската бизнес култура е "first to market", докато германците го карат малко по-иначе. Изкарват на пазара само продукти, които достигнат желаното качество. Тоест - американците са яко блъскане да изкарат продукт на определена дата, след което се опитват да убедят хората, че това им трябва и незабавно трябва да купуват, докато германците задават някакви спецификации и блъскат яко докато не ги достигнат - след това изкарват на пазара. Иначе Даймлер и БМВ имат електрически разработки от много години, но не могат да достигнат заложените параметри на желаният продукт.

скъсахте се от реклама