Френските коли са най-екологични

Френските коли водят класацията за най-ниски емисии въглероден диоксид.

Обратно в новината

Коментари - Френските коли са най-екологични | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Екологични са само тези на бутан пропан с традиционни безвредни фарове. всички с режещи скенери маскирани като фарове увреждат тежко и трайно Земята и Атмосферния океан .. Да се спрат от движение всички с опасни фарове вкл led ,lazerni i ксенонови..Уврежданията са трайни нелечими ,,Възбудени с а милиони аномални зони ..

В Сев. Америка и Канада съм виждал френски коли най-вече на картинки. По улиците много рядко. Ако бяха читави "тъпите" янки освен щатските щяха да карат и френски. А понеже японските и германските са "смотани" коли то те карат предимно такива.

"европейските власти" прекаляват и нямат понятие от ДВГ. Не е възможно "емисиите" да се намялават постоянно. Един ДВГ има нула емисии когато не работи. Когато работи има емисии и за да работи в норма то има емисии които няма как да клонят към нула. Толкова ли е трудно за разбиране? ДВГ-тата като възможности на принципа на който са построени е изчерпан. Като не искат емисии то да се преустанови ползването на ДВГ и да се заменят с нещо друго. И да се дотират ел автомобилите а не да са скъпи както сега. Тъпи бюрократи!

Смехъъъ бро, смехъ. Франсе и пицар кола не правят.

Avatar952

Да бе - то т'ва Ферарита, Мазератита, Ламбо-та, Бугатита, Пагани - т'ва все не са коли. Исторически погледнато можеме да добавиме - Матра, Фацел и сума ти други ...

Бати дебилните журналя, емисиите се измерват в мг , гламчета , кви грамове ви гонят ве хахах

Вярно ли? Да не ни базикаш нещо? Я да проверим.... почваме от легендарния на немското автомобилостроене... Голф... цитат от официалната старница " Със средния си разход от само 1,5 - 1,7 литра и 11,4 - 12,4 кВт на 100 километра, както и с СО2 емисиите от 35 - 39 г/км Golf GTE доказва, че тази спортна радост от шофирането не трябва да е за сметка на околната среда".. Хъм... грам.... Явно не са се объркали хората... как беше обръщението... а да, дебил!

БРЦК

Да минават на водород - емисиите са 0 !!! Батериите тип 'тесла' (литий) замърсяват много повече от стандартен автомобил с вътрешно горене!!!

БРЦК

Що слагате минуси - само факти съм написал!

"Мачки,пички и елхички не ремонтираме"-познайте марките:))))

Айде няма нужда.

Ами не ремонтирате, защото за тях иска майстролък и познания...

как да ремонтираш като са здрави..само мерцедесите пълнят постоянно сервизите! да те * у момтьора щом не знаеш кво има в сервиза!