Френската полиция избра VW пред Renault и Peugeot

Според органите на властта във Франция немските коли са по-надеждни и подходящи за полицията от френските.

Обратно в новината

Коментари - Френската полиция избра VW пред Renault и Peugeot | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това са пълни глупости, където сте ги написали - причината е, че всяка обществена сделка особено над определена сума в Европа трябва да бъде обявена за целия съюз и да спазва общи правила за избор и регулация - естествено след многогодишното немско лоби за оформянето на тези правила се оказва, че е е според немските бизнес стандарти и за немски компании е много по-лесно да печелят обществени поръчки както и става. Аз лично мита с немското качество не мога да си го обясня защо върлува.

Avatar952

Много малоумно решение - не стига че заради фуфи и маню френската икономика е пълен батак, ами и самото правителство удря по един от големите сектори - автомобилния. Отделна тема е чисто електрически автомобил доколко е подходящ за полицейска работа, с тоя мижитурен пробег.

Ти къде си видял полицейска кола с огромен пробег ??? Да се гониш с бандитите от София до Бургас ли ?????? Замисли се малко какъв е средния пробег на една полицейска кола и тогава пиши. Отделно - защо мислиш, че тея ,които са писали критериите , са по-глупави от теб?

Е, явно, прагматизмът е надделял над шовинизма...

ха ха! ами те условията на поръчката се правят след съответното проучване на пазара и е било ясно много преди пускането ѝ кои автомобили отговарят най-добре на изискванията...