Факт: VW Golf GTI е по-бърз от Aston Martin V8 Vantage

Състезателният вариант на купето Aston Martin V8 Vantage е бил наказан от Volkswagen Golf GTI Clubsport S.

Обратно в новината

Коментари - Факт: VW Golf GTI е по-бърз от Aston Martin V8 Vantage | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ми то скъпите неща са само за пред "девойките", ако някой не го е разбрал.... Плюс това на оня по-горе, обиколката на писта няма нищо общо със конските сили... а пък относно шофьора - надали на тази писта ще пуснат да кара с тия коли мангала с маршрутката..

И лъвовете са котки и има по бързи котки от лъвовете. Ноооооо, не всички котки са лъвове :)))))))))))))))))))

При това седан-7,43

Това ми прилича на поръчкова реклама на Фолксаваген. В клипа с логото на VW е даден само как се движи Голф-а, никъде не видях Астон Мартин-а, кой го кара, как се движи и как завършва. А пък иначе кой на каквото си иска да вярва при разликата от 136 конски сили между двете коли...

Пишете такива глупости, после се чудите защо се изтрепват по пътищата!

Това наистина не е новина. Убеден съм че пернишка GTI-ка ще разцепи дори McLarren или Бугати.

хахах ами карайте си голфЪ ... как може да сравнявате една красива кола с едно недоразумение :) че била с 3 сек по бърза ... то зависи от пилота .... а и да е по бърза какво от това ... тея дето много бързаха си отидоха нали се сещате а :)

Но е по-бърза,нали? Хихихихи...Другото са...тълкувания. Машина е Джитиайката-спомням си двойката GTI също вървеше много...

А бе кофти е, когато си дал маса пари за супер автомобил и самочувствието ти е до небето да бъдеш издухан пред погледа на сумати хора от един Голф.

Когато една чисто спортна кола бъде издухана от спортна версия на иначе неспортна, дори скромна колица, трябва да се запиташ какво и е спортното на тази кола. Като излязат от ЕС, Джеймс Бонд, ще трябва да плаща мито за кола, понеже явно родното му производство не става ;-)

Когата една въшка като Форд Фиеста видиш какво прави във WRC състезанията тогава ще си отговориш и на въпроса защо една кола създадена специално за писта е по-бърза от друга та макар и спортна.

Кога най-после ще си оправите линкове в мобилната версия на "АВТО", глупаци?!

..това не е новина за Перник, там го знаят от години.