Ето коя е новата кола на годината в България

Нoвoтo пoпълнeниe в гaмaтa крocoувъри нa Vоlkswаgеn, нoceщo oбoзнaчeниeтo T-Сrоss, cпeчeли титлaтa "Кoлa нa гoдинaтa" в Бългaрия.

Обратно в новината

Коментари - Ето коя е новата кола на годината в България | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Конкурентът му от Skoda е доста по-красив

да и тя е готина,но тва много напомня на 1вото бмв X3 когато още беше красиво само,че малко по умалено и доста по евтинко

Всъщност от предложените автомобили малкото джиБче на WV e най-приемливо. Доколко си заслужава е друг въпрос. Колко е качествено също.

автомобилчето е страшно са ша му турат и 1,5 турбо и ша може и да движи за здравина на мотора съм пас не разбирам само едно ме дразни,че ги няма горните дръжки кво са спестили немам идея

Пак ли фосил? Не си струва и една стотинка инвестиция за стари технологии под капака.

Хубава си е количката и гроздето е кисело ама на Хасан каръцата ли предлагате да караме

подвижна кочинка,много грозна

Чакайте бе, каква кола на годината януари месец???...

ами за 2019,то си пише

Глупост и продажност! не знам кой е признал именно тази марка за кола на годината в България?! Фирмата, която показа среден пръст на България - такъв избор е престъпление! Напротив, в България всички граждани трябва съзнателно да престанат да купуват, която и да е вариация на Фолксфаген в тов число шкоди, сеати, бентли и други. Щом няма завод в страната, няма и пазар за тази марка в страната!

викаш да караме велосипеди само защото ша требе премахнеме и обществения транспорт тъй като също заводите не са тука.Има една птица казва се кукувица чул ли си за нея?

С теб съм, веднага спирам да купувам Бентли!

Всичко в България е поръчково , може ли да изберат такава тенекия с двигател на косачка който двигател след 4 години ще бъде за основен ремонт кола на годината :-)

тая е за Перник, без водна помпа...

За последно ФВ са пускали нов модел като са сменили костенурката с голф. Оттогава само фейслифт. Дори корейците правят по красиви коли от доста време насам. Тези които са избирали явно са били от фенклуба на марката.

Вярно ли сте толкова заблудени и двамата?

И Дачия Дъстър изглежда по-добре ...

няма що. Класическата ЛАДА Нива е по красива.