Джеръми Кларксън: Това са 10-те най-лоши коли за 2016 г.

Джеръми Кларксън е разкрил своя Топ 10 на най-лошите нови модели, излезли през последната година.

Обратно в новината

Коментари - Джеръми Кларксън: Това са 10-те най-лоши коли за 2016 г. | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За Дачията нищо не може да каже ....

Всички знаем за проблемиъе на тси и фси двигателите на вагените. Отделно, кога тези хора ще се научат да слагат педалите мааалко по-раздалечени ееин от друг, за да не ги натискам по два с големите си обувки.... никъф голф,пич.

Най-хубавото е,че нито ме интересува какви коли е карал чичката,нито какво му е мнението за тях.

Много се смях :)) Ало, коментаторите, вие какво... всеки ден тествате нови модели, че ги разбирате повече от чичо Кларк? Хаха

Тоя коментира от гледната точка на супер богат , ако беше един даскал например щеше да си кара точно тоя Опел Астра, която е много добра кола за парите си между другото. Една кола среден и нисък клас се прави с цел ежедневна експлоатация в която няма никаква емоция( без топ версиите) .

Точно пък англосксонец да се изказва компетентно за естетически и емоционални категории е все едно да четем коментари за ски спорт от чернокож. Кажи му англичанин и не го обиждай повече.

Дееба и Перниканеца.

Кларксън каква душа иска да открие в предмет създаден от човешки ръце. Изжглежда че междувременно се е преквалифицирал във философ метафизик и търси себе изява на новото поприще.

Аз ако бях от Рено, Опел, Хюндай, Сеат, Шкода, Нисан или БМВ щях догодина като поиска да тества кола, да му пратя един Голф втора употреба и една картичка с много поздрави. Да го ева и големия специалист. Арогантен пуяк. Да си кара Гоуфо.

Аааа, Джеремито е от Перник уе!

За каквито и коли да си "чешаме" езиците , ще кажа само едно : не може да искаме "душа" от купчина метал след като ние сме хора лишени от такава . Те - богаташите - знаят какво да си купят , но ние - вегетиращите - просто нямаме голям избор :)))

Абе тука е пълно с големи разбирачи от коли, ама не могат да напишат един ред свестен коментар за някоя марка! А да търсиш "душа" в купчина желязо е пълна липса пна душевност. Все педно да търсиш разбиране в джапанките или съпричастност в слиповете! Нещастни комплексари!!!

Точно пък голф ........ Тоя е егати смешника.

Гоуем!

за какви чувства и душа ми говориш?На теб едно ти създава емоция на мен друго,на трети трето,а щом нещо го има значи някой му трябва!

Кой беше тоя Кларксън? След като го изритаха от БиБиСи, е един дрът чичка, който доказа, че нищо не може да направи сам. Едиствено евтина рекламка на вв. Евала чиче! След една година никой няма да си спомня за тебе.

ТИ ПЪК КОЙ СИ СВЕТОВНО НЕИЗВЕСТЕН

Кой беше тоя Кларксън? След като го изритаха от БиБиСи, е един дрът чичка, който доказа, че нищо не може да направи сам. Едиствено евтина рекламка на VW. Евала чиче! След една година никой няма да си спомня за тебе.

Колите имаха души преди 20-30 години като ти се налагаше да чакаш 10 години да ти дойде редът, или да работиш в Коми или Либия да си я вземеш от Кореком .После поканиш роднините и половината блок да я полеете, да и измислиш име , и да висиш целия уикенд в нея /под нея за да не ти намери работа жената в къщи . Същото беше и с видеоплеърите които събираха хората по-добре от сегашните социални мрежи с филми като Кобра и Американска нинджа. А сега автомобила е просто една вещ (необходимост) за всеки ден , и вече се приема така както приемаш четката за зъби.Колкото и екстри и електроника вече да им бухат, душа и емоция няма как да им сложат и на Майбах и Ферари !

Жив и здрав да си! И аз за Трабанта черпих целия блок..

Хайде пак полит-комплексарски тълкувания!Нищо старо не съм забравил,нищо ново не съм научил...А да знаеш пък какво е било в първобитната епоха-хората са мечтали за коли а е нямалооо,затова са ги издигнали като богове-огнени колесници,змейове,лами и тям подобни.Май не живееш с настоящето,а с миналото!А бъдещето...не знаем какво е това!

Приятел , върл антикомунист съм , просто споделям мнение за автомобилите . По друг начин гледахме на тях защото бяха недостъпни . И тогава бяха за нас почти като приятел , като кучето-другар ! Пък сега са си вещ .

"А да знаеш пък какво е било в първобитната епоха-хората са мечтали за коли а е нямалоо" - Ааа..разбрах на къде биеш ..то едно време, през комунизма било нормално да няма коли, та затова, щото било отдавна, и времената били такива. Само не стана ясно, как така на Запад е имало - и коли и телевизори и каквото се сетиш, и никой не е чакал по 10-15 години да яхне руско подобие на автомобил ? Че и как се жегна комундето му с комунде... По-спокойно го давай !

Всичките му коментари на тоя изперкал чичко-вече алкохолик са в името на шоуто и парите.

Автомобилът, няма "душа". Душата във всички религии и психологии е нещо което чувства,мисли,твори,вярва,изпитва щастие или нещастие,обича,мрази...Автомобилът е машина имаща мощност,въртящ момент,возия,проходимост,конфорт,екстри,безопастност,цена...Автомобилат е приставка,роб на човека,улеснение,а не жив приятел.Само комплексари могат да се поставят над машината и да и се прекланят ,считайки я за нещо с което ги превъзхожда или нещо без което не могат.Този изкукуригал британец е от тях.

Човека може и да е прав за тези коли (не съм ги карал), обаче е писал мнението си в тежка махмурлийска неделна сутрин! И магазина за бира още не е бил отворен! :)

Кола с душа? Сещам се само за Алфа Ромео...

Изглежда никой от коментиращите не е разбрал за какво говори Кларксън .За "душата " на автомобила!!! Това не се обяснява, това се усеща! Не е за всеки!

Голям професор го раздава, но съм сигурен че ако сподели каква кола кара, самия той ще отнесе доста повече критики.

Кара някой бездушен мерджан. А иначе това може и да е скрита реклама на въпросните коли, защото всеки който се интересува би ги потърсил, за да види дали наистина са толкова "бездушни". Колкото за пистовата "едиция" на ГТР-а, лесно е да се досети човек, че това е пистова кола, която се кара на писта, не по разбрицани улици.

Както е написал един участник "К. е карал почти всички коли"??? Това не означава че е безпристрастен и мнението му е независимо.Например,обърнете внимание какви аргументи вади срещу Астра и Шкода Супърб?!?!?!Това просто не са аргументи!Какво очакваме от човек повтарял поне 100 пъти до сега "Купете си Голф".А ние глупаците купуваме Субару,Тойота,Мерцедес,Пежо,Хюндай...сигурно всичките сме тъпаци щом не ни харесват Бентли и Астън Мартин!!!

ако наистина не ти харесва Бентли или Астън Мартин, нещо не си много умен. Ще ме прощаваш....

Този "познавач" е най- скъпо платеният драскач! Ако си платиш достатъчно и най- големия боклук ще бъде описан като суперавтомобил! Сменил съм доста возила и в ни едно не съм се чувствал скучно... Добрата поддръжка решава доста проблеми. Ако искаш да не ти е скучно си купи телевизор или електронна игра!

Пич, ако търсиш душа - намери си приятели. Не я търси в купчина ламарина - няма да намериш каквато и да е тя.

Напълно е прав. Всичко му е ясно. Проблемът е че не можем да купим от интересните коли. Но има решение. Всеки може да си купи Алфа Ромео.

Аз не прочетох нищо конструктивно в това оплюване на разни модели и марки, направено от този полу-плешив господин. Ще ме прощава господина, но изказванията му са като 90% от коментарите в български сайтове - злобни и непрофесионални, но със самочувствие.

Има една дребна разлика. Кларксън е карал и тествал почти всички коли, излезли в последните 20 години. Докато всички ние ги коментираме по картинка. Едва ли има някой, който да е тествал колкото него. Тъй че мнението му си има определена тежест.

Тествал казваш....карането по 5-10 мин. за тест ли го имаш?То и аз правя тест драйв на доста модели но не казвам,че съм ги тествал а съм се повозил само

Сигурно си прав, но "оценката" която дава касае основно външния вид на автомобилите. Относно външния вид можеш да питаш всяка жена и тя също ще се изкаже компетентно кой автомобил би стоял добре на снимка и в кой ще и е приятно да се вози; даже може да отиде по-далеч и да свърже вида на автомобилите с последните тенденции... в маникюра, да речем. От специалист се очаква по-скоро да коментира техническите характеристики на автомобилите, сигурността и прочие.

ало дира поне като копирате от англииските весници оправете си превода че ви куца много }:

Тоя ми е супер, мега, дупер, хипер отвратителен. Ако може само така, в някое негово предаване (ако случайно някоя телевизия се излъже да го вземе) така в ефир докато тества някоя кола, да се размаже и да му слушаме предсмъртните хрипове от пълните му с кръв дробове. Тоя само плюва, прави се на велик и отношението и коментарите към колите са като на разглезен милионер. Колата е превозно средство. Емоция и и веселба на пистата или в леглото.

Абе, дайте ми Супърба на мен, пък нека да е скучен. :)

Като гледам пациента на снимката, той или взема прекалено много хапчета, или взема прекалено малко хапчета!

ъуъию

Чичката търси скандала, като форма на реклама. Прецака се, като се направи на велик. От тука пътя за него е само надолу. Не че не съм се забавлявал с Top Gear, но има вече доста по-интерестни автоблогъри.

"Чичката" винаги се е изказвал скандално за всякакви марки автомобили (по-леко го дава само за английските, но и тях не ги жали много,много), а що се отнася до "интересните" автоблогъри, моето мнение е, че е необходимо доста повече от една HD камера и селфи стик, за да направиш представяне на автомобил по начин, който да грабне интереса на зрителя и да го накара да иска и дори да си купи даден автомобил.

Туй то! А мое ли жеймс да даде оценка на калеврите дет нося????? Муахахахахахахахахахаха

За zenos, sirocco i gtr не мога да преценя, за bmw се чудя, но за всичко друго е дяволски, ама дяволски прав:) Е, разбира се е пропуснал поне 10 не по-малко скапани и бездушни автомобила, напр корола, авенсис, мондео (него той открай време си го харесва), кашкай, всички мазди, insignia...моля някой да продължи:)

Всички мазди ! брех , ще се зачуди човек ти на какво магаре се стискаш... Извинете , но гледате много филми ...

Да бе,щото голфа е много "вълнуващ"и "нестандартен".Аман от простотии...

Д-р Хаус ;)) кисел, зъл и.. прав

Колко пъти да ти пиша,че за коли не се изказвай защото явно само по боята ги различаваш

Знам, знам.. всепризнатите експерти по коли, жени и футбол ;))

За Infiniti Q30 не съм съгласен с него, но всеки си има мнение. Неговото не е важно за моя избор на автомобил.

Мириши на лукс

Прав е човека, но не се,, взимат" коли ,а се купуват.

прав е като е милионер..за нормален човек как да си купи "нескучна" кола?

тоя вече съвсем взе да изперква

Тоя ингилизин е изперкал доста отдавна и се мисли за голям експерт но бедата е,че не остана нито една английска марка изцяло тяхна(освен ролс роис) която да похвали та за това сега започна да плюва наред

RR е на BMW

Не се мисли за спец. Всичко е просто в името на забавата.