Коментари - Dodge отново се пошегува с Volkswagen (видео) | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пасат не е проектиран за хай пърформънс спортен автомобил, а като семейна кола и не случайно Пасат комби е най-продаваният семеен модел в Германия. Това, че Додж сравняват един от най-мускулестите си модели със семеен модел от Фолксваген само показва какви са комплексари. Ако им стиска нека се мерят с Audi R8 :-))))))). хттп://link/comparisons/dodgechargersrt-8superbee-vs-audir8v842fsicoup2013.html

1 галон=3,785 411 784 литра. И не струва колкото е литъра в БГ. Във всеки щат е различно, на бензиностанциите също. Да кажем средно около 3.5$ за галон. Може да се намери и по-евтино, има и по-скъпо. Незнам дали имаш представа, как изчезва бензина от резервоара при 470 к.с. Не ги мисли както ти пишеш " средностатистичен американски дебелак".

Е, аз имам Мазерати, но не бих си купил Додж, по-добре Кьонигсег.

Най смешните коли на света фолксваген,основно хтрсвани в Перни Пазарджик и Хааково.ДОДЖ СА ДЪРВО ,НО НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ОТ вагиналния автомобил.Няма такава тояга като пасата.Който го е взел бял ден не е видял.А също съм потърпевш от тоя.боклук.Купих боклука.2007 от хаас за 56 бона.За 200 хиляди 3 пъти в чужбина на път ме остави и безброй провалени пътувания в страната.3 пъти дюзи сменях,сензори,датчици ,окачването(алуминиево лайно) дизела.бръмчи като багер,изобщо ужас.Продадох боклука и купих крайалер 300ц.пак с дизел,но от бенц.Това е колата приятели.возия,динамика стил.Пак за 60 бона ,но истински автомобил,а не кола с малки педалски седалчици...

gancho

как може да се сравнява това дарво с VW ,много са прости

Няма как един средностатистичен американски дебелак да не харесва големи и мускулести коли,та в америка един галон=3.86л струва колкото един наш литър бензин.

..и шечика след шегичка едната фирма върви към славен фалит и е субсидирана от 22 години насам, а другата без толкова фукня продава и е на второ място в света. Вие познайте коя е първата и коя втората..