Дизелите били по-чисти от електромобилите

Колите на ток са по-вредни за околната среда от дизеловите, твърдят учени от Института за икономически изследвания (Ifo Institute) в Мюнхен.

Обратно в новината

Коментари - Дизелите били по-чисти от електромобилите | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само като прочетох Мюнхен, и ми стига. Вече са жалки. Нали бяха най-големите, най-качествените, най-престижните, най-бързите и най-луксозните. Всеки бизнес е до време. Статийки като тази, на никому не известни журналисти и "институти" ще се спонсорират още известно време. Но САЩ и Китай са за развитието на електротранспорта. Вече е решено и се работи по въпроса. На изостаналите - честито. няма да е първият бизнес, който загива от недалновидност. За справки - една финландска компания която от световен монополист и задаващ тренда, за няколко години се превърна в парий.

Ами, имаш опция в Германия да си избереш доставчки с изцяло възобновяеми мощности... Моят е на микс, но скоро смятам да го сменям. Ей, така, да дам едно рамо на възобновяемите източници.

hladnika

фейк

БРЦК

Това се знае отдавна. Производството на акумулатори е най мръсното в света.

че искат да си затворят ядрените централи? "...изразходване на ток от въглища, който е сериозен компонент от текущия електрическия микс в страната. "