Дилър превъртя километраж назад с 350 000 км

Превъртането на километража на изложен за продажба автомобил е обичайно явление не само за България, но и за цял свят.

Обратно в новината

Коментари - Дилър превъртя километраж назад с 350 000 км | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГЕРБ КАТО НИ ЛЪЖЕ ЗА ВСИЧКО КОЛКО ДА ГИ ОСЪДИМ ?

Хайде, пак плюйте Америка, шизофреници. За километраж-30 години в затвора. Това е правосъдие и държавност.

Е то по времето на социализма, за един виц направо на прасетата те хвърляха. В същото време можеш да погледаш малко вечерни новини на щатски телевизии, да видиш как убийци се измъкват, но невярно обвинени в изнасилване лежат по з0 години. Тц, тц, тц. Навремето трябваше да търпм руските подлоги, сега търпим пък вас.

Общото между Америка и русия е, че са на една планета. Само това ще ти кажа.

Проблема съществува още от Соца! И по време на Демокрацията няма да го решът този въпрос, просто защото на управляващите не им пука, за тях е важно да има сделки и ДДС-то да се превърта и да пълни хазната.... Оправяйте се както можеге ...

В БГ не можеш да намериш кола над 200х. км. в автокъща. И да искаш няма.

Този янки е направо невинен абдал и агнец божий, защото не знае какво правят "колегите" му тук на Горубляне. А за да продължават да го правят, значи имат мълчаливото нечие съгласие, защото все пак някакви пари отчитат от време на време и влъхвите нямат интерес да ги ликвидират. Същото както с цигарите - уж предупреждават и се борят за здравето ни, а всъщност...вдигат цените и продължават да бълват отровата, защото такъв келепир и аванта изпуска ли се? И в здравеопазването - уж пътеки и грижи, но тези пътеки водят право към бакърена...И в образованието - на книга всичко попълнено и подписано, но чудно защо питомците стават все по-тъпи и нагли. Един мургавел даже преди дни с пресна книжка прегази две баби! Та елате и си купете "перфектен" автомобил, каран с"само" от една "възрастна дама" в град с"изглед към планината", "напълно обслужен, всичко сменено" /виж, на това вярвам - подменили са всичко, каквото са можали да свалят и го шиткат отделно/.Развъдник на антрацитночерна икономика, ако това въобще е някаква такава!

Тук за двойно убийство на пътя дават условно, а за някакво си километражче в САЩ, присъждат 30 години затвор.

или с други думи казано: "най-обикновен вторник в Дупница"

Никой не търси причината , всеки гледа следствието. Едно превъртане на км струва едни 50 лв. Защо ще ги дава търговеца? Защото човека ( купувача) обича да бъде лъган.

3dfx

Преди около две години продадохме служебния джип (около 9 годишен) на търговец на автомобили. Колата беше на 590 000 км. По-късно колеги ми казаха, че са я видели изложена в автокъща на 190 000 км.

Познат реши да си купи луксозен мерцедес макар и на седем години и ..о чудо. Не били 200000, а 890000, че и такси бил в Германия. Идете по нашите автокъщи да проверите как всичките таксита идват на по милион и ги пробутват за 200000...

Вече няколко месеца си търся из България кола на реални километри, но уви .... няма!

то тук това е стартовото число за връщане на километри, сигурно най-големите гробници от гробниците купуват. Кола, която се продава и е на 5 г. и е дизел, и е тук е много малко вероятно да е на под 350 хил. км

ако в България решат да осъдят някой за такова престъпление, колко ли ще получи? ...в най-лошия случай, условна! те за убийства 30г не са дали.... ети съдебната ни ситема и държава

30 години зад решетките в САЩ. А в нашите автосалони за употребявани автомобили колко автомобила се продават с превъртян километраж? Някой интередува ли се от това?

Кола и жена не се плашат от каране , плашат се от Годините .

нащи бастуни няма са последни я? Публична тайна, е че всички коли в автокъщите са с превъртян километраж и напудрени и после си блъскаш главата ма още и още има балъци дето пазаруват от там то все едно си е телефонна измама. Тия бастуни и измамници явно си имат и политически чадър иначе досега да бяха ги разхвърляли тия боклуци!

Не са виновни само авто търговците, клиента търси да си купи кола на 10-15 години на 100-150 хиляди километра, до 5 хиляди лева, над тези километри коли не го интересуват......

Какво ни занимавате с глупости??!? В България ги превъртат с по 500 600 хиляди, че и на горе а вие тоя аматьор ще ми го лансирате!!!

500-600 хил!!!???това са си наши рекорди - акм са до Чикаго (до Луната де) и назад

Преди години пътувах в Европа с кола на колега германец. БМВ 3-ка, дизел с всички екстри на 3 години и 250 хил.км. Карам нови коли и мога да направя разлика между нова и стара. Но тази изглеждаше като вчера излязла от магазина. Километрите ги е минал предимно сам в колата. Коженият салон беше абсолютно запазен (не съм сигурен все пак за шофьорската седалка). И сега една задачка с понижена трудност. Колко ще показва километража, ако тази кола се появи в Горубляне в този вид или след още две години на 400 хил. км.?

няма значение, защото след година две всички дизели на Горубляне ще са с по-ниски цени... освен ако купувачите не са тотално изперкали

Не си мислете, че при нас не е така! В нормалните държави никой няма по- вече от две коли, защото могат да се карат с обща застраховка. Изминават на година около 50- 60 000 км., 10 г.- 500 000 км. Ние сме много назад и при нас идват на 105,114, 141, 160 000 км. Ако са над 10 г.- 190- 210 000 км. Ако има такива находки търгашите ще ги оставят за себе си или свои роднини!

на 100 хил. км ще ти дойде 5 годишна кола, която ще е на последните страници от мобилето и кой ще я купи. Те в Германия са идиоти да си продадат без пари кола, която може да търкалят още даже в гаранция.

Край! Горубленското автотържище ще опустее от към дилъри, ако у нас това деяние се криминализира! А от последната Нова година, май, трябваше да е!

То нашите автодилъри ако бяха в Алабама сигурно всички щяха да бъдат прибрани на топло. Това 350 000 километра манипулация го нямат за нищо.