Dacia намекна за ултраевтин електромобил

След като преди месец обяви, че ще произвежда електрически автомобили, Dacia поднесе нова порция любопитна информация за бъдещите си планове.

Обратно в новината

Коментари - Dacia намекна за ултраевтин електромобил | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво лошо има. Който може произвежда и продава. Който не може си купува. Евтин се пише с "в"! Колкото до качеството - спартански автомобили, но за работа са идеални. За здравината - нямат забележки.

Че Дачия правили ли са нещо скъпо до сега ? И качествено ?

Скъпо НЕ ОЗНАЧАВА непременно качествено.Типичен пример - цялата ML гама на Мерцедес,обявена в САЩ за "НАЙ-ТРОШЛИВИЯ АВТОМОБИЛ"!!!

"...производителят от Миовени, Румъния, иска не само да остане, но и да разшири присъствието си на един от водещите пазари в Европа." Абе не се научихте, че "дачия" е само едно име под което в румъния се правят ефтини рена. Завода е 100% собственост на Рено-Нисан. Така че какво искат зависи от Рено-Нисан какво ще реши. Рено-Нисан имат още четири завода в света за същите ефтини автомобили и те са под логото на Рено.

дръШ са дъ не паднеЖ! в заводите на Дачия се прави и мазда за юропата :))) падна ли? ама всички все всезнайкОВЦИ бееее... тва било онова било аххх... въх ...

те пък тия мазди къртят дето са с двигателите на рено.... нямам думи... две турбини назад за мазда купена нова и вече на 7 години