Chevrolet показа водороден пикап за армията на САЩ

Chevrolet показа екстремна офроуд версия на своя пикап Colorado, която се задвижва от водород и е предназначена за армията на САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Chevrolet показа водороден пикап за армията на САЩ | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде батки, започвайте да спестявате. С това ще изпъкнете по тесните софиийски улици. Даже и Q7-ците ще ви правят път.

tro6o

Открият ли как се ползва водорода и всичката тая мания по електромобилите с батерии ще се изпари.

БРЦК

Току що се връщам от презентация на Мирай. Цена - 65 000лв (преди облекченията) Цена за гориво на 100км смесен цикъл - 20лв. (само градско - 13лв) Цена на индустриална станция за зареждане (газ станция) - 2 000 000лв Автономност - 500км , време за зареждане - 2мин. Което значи ,че скоро тези коли ще станат масови!!! За 2015 в ЕС има продадени 100 бройки , за 2016 ще са над 1000.

100 бройки могат да ги подарят с рекламна цел. Докато европейските производители не решат, това няма да върви на европейският пазар. Mercedes са готови, ама си го стискат. Не случайно почти няма къде да зареждаш водород.

Обамго пращай ни ги по бързо новите жипки ,преди неверниците да са ни накъсали терлиците,ританките и чорапките в Сирия .

Ей на това му турваш една газова уредба и си го караш.

БРЦК

Това не е ли Митсубиши Л200 ?

Водородът няма бъдеще. Електричеството е разковничето.

това е електрическа кола с водородни клетки

БРЦК

Обратното е - Ел. колите на батерии нямат бъдеще. Поне докато не измислят по-големи , евтини и бързозареждащи се батерии. Което в момента не е така и не се вижда скоро да стане!

"Предимството на подобна машина се крие в липсата на шум от двигателя, ниските топлинни емисии и високият въртящ момент, който се подава мигновенно към гумите. " ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? баси глупостите в 1 изречение...

Това не е за малки и прази кратунки....карай си щайгата и си трай

И като допълненеие е,че няма нужда да има някъде бензиностанции за зареждане или бензиновози....ерата на ч.Ото си отива и арабелите ще трябва да работят

А междувременно в ПедеРашка се радват на УАЗ-ката от 42-ра и и се молят за отмяна на импортозамещението :)

и за наше съжаление се живее по-добре отколкото в БГ

Да, да... затова вече над 100 000 руснаци завиживяха в БГ през последните 3-4 години... а на теб - бегай в Русия щом се живеело по-добре.. съжалявам те нещастник, дори бих искал да ти помогна..