BMW подготвя убиецът на Tesla

По всяка вероятност, в съвсем скоро време, BMW ще разшири електрическата си гама с нов модел, който ще се характеризира с доста ниска цена.

Обратно в новината

Коментари - BMW подготвя убиецът на Tesla | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БРЦК

БМВ има готов убиец на Тесла още от 2000г. Само ,че не им е изгодно да го пускат серийно защото ще убие стандартните коли и ще им намали печалбите. Щото Тесла прави по 300 000 на година, а БМВ прави милиони. Като се разразстне бизнеса на палаткаджията и БМВ ще пуснат готовите си разработки. Същото важи и за Тойота, Хонда и Мерцедес. Технологията я има и не е електрокар на батерии.

Някой е пропуснал урокА за пълниЯ член в трети клас .... ;)

BM i3 е нещо като уголемена пазарска чанта. Не знам i2 какво ще бъде, но май по-скоро обикновена пазарска чанта. Когато швабите направят кола, която да е със съпоставими размери и цена на Tesla, да дойдат да се обадят. Проблемът на всички "традиционни" производители е, че те всъщност печелят от продажбата на двигатели, за които държат купища патенти. За тези производители, кола без ДВГ си е чиста загуба и заплаха за бъдещето. Точно същото като цифровите фотоапарати за концерни като Кодак, Агфа и други по-дребни, за които даже не си и спомняме вече.

Активната разработка на модела все още не е започнала, но заглавието е направо стряскащо: "BMW подготвя убиецът на Tesla". С такива новини за необозримото бъдеще време, които нямат нищо общо с новина само се излагате. Тесла отдавна се продава в цял свят, включително и евтиният модел 3 в Европа. Кога и как БМВ ще ги убият е само плод на болни фантазии.