BMW е на прага на ”автономна революция”

Специалисти от BMW, в областта на автономните системи, направиха едно интересно изказване по повод на бъдещите им серийни коли.

Обратно в новината

Коментари - BMW е на прага на ”автономна революция” | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тесла имат половин милион капарирани коли и суперзавод в напреднал стадий на строеж и пускане в експлоатация.... БМВ докато ни баламосват с видео и брътвежи как и кога "ще" имат автономни коли, тези на Тесла се движат по пътищата и редовно си ъпдейтват софтуера...

Мерцедес ги изпревариха вече. Чудно ми е Ауди за колко време ще минат пред тях. Нещата за тази компания не вървят, защото не смееха да променят нищо, за да не си прецакат лидерството и така 10 години. Та сега след 15 години ще имат евентуално това, което ТЕСЛА ще има след 5.

Пак залъгалки. При "Тесла" вече има смъртен случай, при това става въпрос за елементарна грешка. Ако всички коли станат "автономни"... днешните произшествия ще ви се видят цвете.

А колко ще харчи?

Добре де, а когато подобна кола причини произшествие, кой ще носи отговорността? Би трябвало да е предприятието - производител.

Чудя се как ли ще успее да заобиколи дупките по БГ пътищата...

все пак, БМВ е марка за хора, които обичат да КАРАТ кола...

Прав си, но като гледат резултатите по пътищата явно са преценили, че клиентската им база е такава, че по-добре да НЕ КАРАТ, а да бъдат шофирани....

Ужасно закъсня BMW. Всичките им новини са думичката ЩЕ.

Audi отдавна ги задминаха със "ЩЕ"!