Бихте ли карали такава Лада?

Руският дизайнер Никита Чуйко представи една любопитна спекулация на тема ВАЗ-2104.

Обратно в новината

Коментари - Бихте ли карали такава Лада? | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ас оште Сия карам ладата 2107 хубавия автомобил никога неме оставал на пат а западния ме остави на 42000км имах пасат този автомобил е голяма тройка

Ас оште Сия карам ладата хубавия автомобил никога неме оставал на пат а западния ме остави

Да бих си карал дървата с нея.

Първитте Лади (Фиат 124 - кола на годината за 1966 в Европа) се наричаха Жигули. Тук става дума за Лада 1500 S, която беше великолепен автомобил.

Невър моор ! Накарах им се на тези таралясници,стига толкоз !

Гоше, Ако сега пуснат отново Лада 1500 S, почвам да събирам мъни, за да си я купя! Тези съвременни хай-тек кошници, от средния клас, не могат да се сравняват с нея. Освен това има вид на автомобил, спретнат и семпло елегантен. Но за такива като теб тези неща са далечно неразбираеми.

Никога, по-добре китайска. Да не говорим, че това са само картинки, игра на компютър и няма нищо реално направено.

Някога, русназите продаваха доста добре първата Лада Самара (ВАЗ 2108) във Великобритания. С десен волан по-добри седалки и хубаво радио - другото долу-горе без изменения. Но изглеждаше по-симпатична на външен вид с някакви допълнителни пластмасички тук-там по купето. Оказва се, че това е оригиналният дизайн, но се е прилагал само за износ. Изобщо не са обръщали внимяние на външния вид за вътрешния пазар. И досега са така.

Защо били хубави рускините - защото ги правят без ръце:) Ама след това като ги напипат и стават тьотки! Никога ама никога и за нищо не вярвай че нещо което са пипали руските ръчички става за някаква работа:) Да си гледат балета, валсовете и поезията, защото за ръкотворните си изделия са трагични: Обувь для мутантов Мебель для горилл, А машины будто Дьявол сотворил,

ни занимахте с руски рисунки. Показвайте истински автомобили. Всеки малко по-грамотен може да нарисува автомобил.

Ами те горките само това им остана а ти искаш и това да им отнемеш.......мислиш ли,че им е лесно на тия тук"редактори" всеки ден да измислят по 40-59% теми свързани с русия иначе копейките ще спрат и се започва и рисунки и анимация,каквото се сетиш за да запълнят руската квота.......с това само трасират руската бездна

Шилo

Първите Лади, дето са точни копия на Фиат, са били добри за времето си, поне така се говореше, аз не съм карал. Но по-късните образци, в които руснаците вкараха "подобрения" са абсолютни боклуци. Докато обикновения германец караше Голф 2, ние тука се радвахме на Москвич Алеко - още едно недоразумение на соц. автомобилостроенето.

Копирал е Lancia Delta Integrale

Да, преди 30 години.

По-точно преди 35г. и не е комби а е нещо като купе

КО?НЕ!

Ти си НЕ, но не го съзнаваш.

Накратко на въпроса в заглавието - нье. Защото има много лоши динамични характеристики, висок разход на гориво, много ниско ниво на вътрешен комфорт, много ниско ниво на сигурност за пътниците, много чести повреди и т.н. и т.н. Всяка западна кола на 20 години бие това ново.

Никога! Живял съм по време на соца и с нищо не можете да ме привлечете да се върна към тогавашната свинщина!

Ладите ги дайте на онези дето въздишат по соца. И без това до 4-5г. ще им излезе вноската за нова кола.

Погледнах пак темата горе-АВТО!? А ежедневно се предлагат като новини разни скици, рендъри и анимации. Не трябва ли да са в IT или някакъв арт отдел?

"Вицове"...

... ДАЙТЕ МИ Я , ТАЯ МАШИНА ,ЗА ДА РАЗДАМ ПОДАРЪЦИТЕ , НА ДЕЦАТА , ЗА КОЛЕДА , ЧЕ МОЯТА НЕЩО ВЗЕ ДА ИЗДИША ... ТА ТОВА Е СТРАХОТНА МАШИНА ...

С най-голямо удовоствие щ я подкараме тази кола, само да има хубаво серво и хубави спирачки. Омръзнаха ни тези чудеса на техниката съвременните отонобили, които отнемат на човеко свободната воля и тръпкат от шофирането, превръщайки го в зомби-придатък на колата (особено с последните чудеса всите коли да бъдат с автоматични скорости; ами то по-добре да си караме велосипедо или да се возим във файтон). Но най голямо вълнение предизвика ват у нас америчките автомобили от периода 1960-1967 г.! Е, те това са коли за мъже и шафьори!

"'Но най голямо вълнение предизвика ват у нас америчките автомобили от периода 1960-1967 г."" - за съжаление нещо си в грешка. Не стига че още тогава са били половината с автоматици, а са имали и другите екстри които ненавиждаш - серво на спирачките и волана, както и климатик за някои, даже преди 1960-та.

Ех, момък! Защо ме караш да въздишам натъжен, че не ме разбираш правилно, макар и да съм се изказал в прав текст? Би трябвало да се досещаш, че имам предвид най-вече т.нар. muscle cars?! Колкото до стандартните ам. возила, знаеш ли защо повечето са с горни скорости?! Нещо, което хич не ме привлича, макар че имах по едно време Вартбург комби (ново), коетo хвърчеше 24 часа в годината. Koлкото до въпросната Лада, луксът и опциите на автомобила впечатляват само лигльовци и трета ръка индивиди, които нямат с какво друго да се похвалят. Иначе, за да приключим с лекцията, ще бъда откровен и ще споделя, че съм фен на англ. автомобили, и бих минал по Царя с един Ролс или Бентли, ей така, за да ви покажа как се кара такава кола, и как трябва да изглежда този, който стои зад волана.

никаде там 19ш7 се появят регулацията на емисиите на колите и ги скопяват двигателите им. в този ред на мисли един прятели имаш такава кола - огромна- откита отгоре- в калифорния. веднъж ме вози - като натисне газта и залепваш за седалката...

Ей, голем хуморлия тос Чуйко.