Без рев от двигатели в Лондон?

Лондон обмисля дали да не криминализира ревът на мощните двигатели, както и да въведе още ограничения на шофьорите.

Обратно в новината

Коментари - Без рев от двигатели в Лондон? | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До нас живее един джигит с мотор. Всяка сутрин преди да тръгне, го запалва, чака го малко да позагрее и после направо тръгва на прекъсвач! Шумът е нечовешки! И това е всеки ден, рано сутрин, няма събота, няма неделя! А дано ги въведат и тук тези ограничения.

Подкрепям с две рьце!!! Ето затова Лондон е сьрцето на цивилизацията!

Определено подкрепям. Ежедневно сме подложени на шум и стрес и такива забрани, стига да се спазват, ще са добре дошли.

Това са пълни глупости - от една страна V8, а пък V12 сравнително рядко се срещат по улиците, но за сметка на това 50 и 75 кубиковите пърдялки, дето са на път и под път, вдигат невероятно повече шум особено при потегляне.

А дано. В списъка трябва да бъдат добавени и шумните мотоциклети.

Браво на общинарите, дано се приеме, а до няколко години да се превърне в стандарт и за пропаднали държави като нашата. Явно и там е обичайна практика Мърльо да налага музикалните си вкусове на околните, по всяко удобно на него време чрез автомобила си. Спира Мърльо и околните сгради се радват с него на някаква тупалка с баси от които вибрира стъкларията в радиус от 50 метра. Ако питате защо Мърльо - ами не съм чул до сега от някоя кола да се чува Хендел, Моцарт, а е все я някоя чалга или аналога и някакво техно, което чалгарите прегърнаха с радост. Толкова рядко от някоя кола има силен рок или метъл, че са в рамките на статистическата грешка, за това тези с шумните двигатели, музика, форсиране на двигателите и мощни клаксони - това са Мърльовци.