Българите все по-често купуват хибриди

Значителен ръст отчитат продажбите на хибридни автомобили в страната.

Обратно в новината

Коментари - Българите все по-често купуват хибриди | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Живея в София, от известно време за придвижване използвам електровелосипед, някак той измести почти новия ми автомобил, когато трябва за кратко време да отида на няколко места в града, за да си свърша работа. Свикнах до такава степен, че се чувствам наказан, когато трябва да ползвам колата за подобни цели. Градът се пренасели, вече ми прави впечатление, че дори за да изтеглиш пари от банкомат, се чака на опашка. Станали сме роби на урбанизацията.

Карам хибрид. Няма данъчни облекчения. Не зная за какви 5 години говорят, просто няма такова нещо.

оЛИГАРСИТЕ КУПУВАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ ХИБРИДИ, ДАЖЕ НАШИЯ ОЛИГАРХ - ФЕОДАЛ В ЗАВОДА

Никакви хибриди-мибриди, те са част от хибридната война!

с тия заплати само кибрити и никакви хибриди....

Ти пък!? Думкаш един, два банкомата или заграбаваш малко държавна земя и готово.

българия е прекрасно място! хората са скапани и са я превърнали в кочина... управниците са същите говна, като населението. за тава, ел. колите са със сговнясани условия. е, народ от серящи говеда получава тава дето си е заслувил. предоставено от себеподобните!:-))))

"ел. колите са със сговнясани условия" Едва ли някой тръгнал да си купува елкола ще се откаже заради 4-5 хиляди отгоре или отдолу.

У наше село са само 2 хибридни коли при положение, че масово се карат НОВИ коли. Моята я взех миналата година чисто нова, но не е хибрид, а си е дизел с евро 6, нищо , че струва повече и от двата хибрида, които има тук. Нещо ви е сбъркана статистиката.

Това което съм написал са просто факти. За кое точно са минусите или нямате аргументи,но си плюете по подразбиране?

Хибридите са прекалено сложни и скъпи и не си заслужават парите! Ползвах Приус около 2 години и не съм особено впечатлен. Например...с приятели когато ходим до Гърция,Приусът харчи 4,2л бензин, а колата на приятелското ни семейство харчи 4.5 дизел.Моята кола струваше малко над 20000 евро,А тяхната около 7 хил. Отделно на това поддръжката след 5 тата година е много скъпа за хибридите! Или иначе казано...мъртво родени!

То на хибридите силата им е в града - там където въздуха е най-мръсен и където прекарваме живота си!Извън града няма разлика.

Български хибрид-ту я караш ту я буташ!!!!

мдааа - най-честият е предпочитан и евтин хибрид: бензин-газ!

Кои българи? Тези дето едвам изкарват от заплата до заплата ли? Тези работещите, дето Домусчиев, КРИБ, бизнесът постоянно нарочват, че съм им високи заплатите? Те ли? Горък мой, народе!!

Те, ако хората имаха нормални заплати /разбирай средно 3000 лв на месец/, щяха всички да са с нови коли, а не да пестят с месеци за консумативи на трошките. Тогава ми правете статистика. В момента ситуацията е ясна - бедни работници, които карат старите коли на нормално платените такива на запад.

Взимам над 4000лв заплата и пак не карам нова кола. Просто няма смисъл. Улиците кратер до кратер, ако няма дупка то ще има огромен легнал полицай. На новите коли окачването е доста скъпо и само в оторизирания сервиз. Големи данъци, безумно голямо каско, всякакви зависчии които дерат и чупят новите автомобили. Трябва да си луд за да си купиш нова кола в БГ.

Всъщност статията е платена реклама. Леееко се подбутва идейката за "субсидия от 5000 евро".

Това са останалите 20% . ''Неграмотните дебили които не могат да се подписват'', карат дизелаци или стари трошки на газ.